Πρίφτης: "Είναι χαζό να μιλάμε για προκρίσεις"

Κράτησε χαμηλούς τόνους ο προσγειωμένος Δημήτρης Πρίφτης παρά το 84-58 επί της Νεπτούνας.

Πρίφτης: "Είναι χαζό να μιλάμε για προκρίσεις"
Πρίφτης Άρης Νεπτούνας

Πάντα μετρημένος ο Δημήτρης Πρίφτης, δεν ύψωσε τον πήχη μετά την ευρεία νίκη επί της Νεπτούνας στην πρεμιέρα του Last32 γιατί γνωρίζει τι ακολουθεί.

Ο κόουτς του Άρη ανέφερε: " Ήμασταν όλοι ένα. Στο πρώτο δεκάλεπτο βάλαμε τις βάσεις από την άμυνα και είναι σημαντικό το γεγονός ότι διατηρήσαμε την ίδια παρουσία σχεδόν σε όλο το ματς.

Δεν σας κρύβω ότι έχω ένα άγχος σε τέτοια ματς, γιατί ενστικτωδώς χαλαρώνεις, ο αντίπαλος βγάζει εγωισμό και οι διαφορές συρρικνώνονται. Είναι χαζό να μιλάμε για προκρίσεις, πρέπει να είμαστε μετρημένοι.

Δεν ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Είναι εντελώς καινούργιο όλο αυτό που διαμορφώνεται. Έχουμε κάποια δεδομένα ως ομάδα, εξαρτάται και από τη μέρα που θα βρεθούμε. Δεν πρέπει πάντως να κοιτάμε μακριά, θα είναι λάθος. Να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα γιατί το μπάσκετ έχει διδάξει ότι μπορείς εύκολα να πάθεις κρίσεις ταυτότητας, ν' απορείς αν είσαι καλός ή κακός.

Η Νεπτούνας είναι μια πολύ καλή ομάδα, ομοιογενές σύνολο, με επιθετικό ταλέντο. Ήταν τόσο καταλυτική η παρουσία μας στο πρώτο δεκάλεπτο που έβαλε πνευματικές βάσεις και η ολιγωρία αυτό δεν διήρκησε περισσότερο από 4-5 κατοχές, επιστρέφοντας στη σωστή νοοτροπία και απόδοση.

Άλλο να βλέπεις βίντεο και άλλο να νιώθεις το γήπεδο όταν σουτάρεις. Είναι δύσκολο να παίξεις εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - Νεπτούνας 84-58

News 24/7

24MEDIA NETWORK