Αρνήθηκε να ταξιδέψει στη Γαλλία ο Τζέιμς

Χρειάστηκε να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό της Μπιλμπάο η Ευρωλίγκα για να ταξιδέψει η Μπιλμπάο στη Γαλλία για το παιχνίδι του Eurocup με την Ναντέρ.

Αρνήθηκε να ταξιδέψει στη Γαλλία ο Τζέιμς

Οι Βάσκοι, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, δεν είχαν καμία πρόθεση να ταξιδέψουν σε γαλλικό έδαφος.

Η διοργανώτρια επενέβη και αφού εγγυήθηκε για την ασφάλεια της αποστολής (η οποία θα βγει από το ξενοδοχείο μόνο για προπόνηση και για κανέναν άλλο λόγο) η Μπιλμπάο μπήκε στο αεροπλάνο για το Παρίσι.

Οχι όμως στο σύνολό της. Ο Σον Τζέιμς αρνήθηκε να ταξιδέψει καθώς η σύζυγός του ανησυχούσε πάρα πολύ γι αυτό το ταξίδι. Οι ιθύνοντες της ομάδας δεν θέλησαν να τον πιέσουν και έτσι ο Αμερικανός έμεινε στο Μπιλμπάο μαζί με τον τραυματία Ερβέλ.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα