Καλύτερος ο Μαυροκεφαλίδης, νικητής ο Καλάθης. Ξεχώρισε ο Βουγιούκας

Στο ρωσικό εμφύλιο της πρεμιέρας των ομίλων του Last 16 στο Eurocup, η Λοκομοτίβ Κούμπαν έφυγε με τη νίκη από την Αγία Πετρούπολη επικρατώντας 84-70 της Σπαρτάκ.

Καλύτερος ο Μαυροκεφαλίδης, νικητής ο Καλάθης. Ξεχώρισε ο Βουγιούκας

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, αλλά ο Νικ Καλάθης αυτός που γέλασε στο τέλος. Ο ομογενής γκαρντ συνείσφερε στην ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν 12 πόντους, 7 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε ακόμη μία γεμάτη εμφάνιση από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

Κατά τ' άλλα ο Ίαν Βουγούκιας ήταν από τους βασικούς άξονες του διπλού με 80-74 που πανηγύρισε η Ούνιξ επί της Γαλατασαράι στο "Αμπντί Ιπεκτσί". Ο Έλληνας σέντερ είχε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, ακολουθώντας σε απόδοση τον Τσακ Έιντσον (23 πόντοι, 4 ασίστ). Ο έτερος Έλληνας της ομάδας του Καζάν, ο Κώστας Καϊμακόγλου, είχε 5 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Από την άλλη, Κώστας Βασιλειάδης και Νίκος Ζήσης δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν την Μπιλμπάο από την εντός έδρας ήττα, 85-83, από τη Νίμπουργκ. Ο πρώτος είχε 11 πόντους με 2/10 σουτ, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο άλλος 6.

News 24/7

24MEDIA NETWORK