Μαρκόπουλος: "Αυτό είναι μπάσκετ"

Στην ολοκληρωτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με την Μπουντούτσνοστ στάθηκε ιδιαίτερα ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: "Αυτό είναι μπάσκετ"

Ο κόουτς του "Δικεφάλου" δήλωσε: " Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση του. Μπράβο στους παίκτες για την καλή εμφάνιση και τη σκληρή άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερά μας τόσο στην άμυνα και στην επίθεση και μπορεί είναι η ομάδα να κοιτάξει το κάτι παραπάνω. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ και λέι απ. Είχαμε λίγα λάθη, είχαμε ασίστ και αυτό είναι το μπάσκετ. Εχουμε ακόμη δουλειά, υπάρχουν καλές και κακές ημέρες και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Για το τι εννοεί με το να κοιτάξει η ομάδα το κάτι παραπάνω: " Να μπορέσει να προκριθεί".

Για το πώς η ομάδα εμφανίζεται "φρέσκια": " Όταν έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν καλό μπάσκετ, ο ένας τραβάει τον άλλον και μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό το θέαμα".

Για τον αριθμό νικών για την πρόκριση: " Δεν μπορείς να πει τίποτα γι' αυτό. Ολες οι ομάδες είναι δυνατές. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά".

Για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αν αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ γιατί την επόμενη Τετάρτη θα παίξει με την Καρσίγιακα: "Ρεπό αύριο... Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί με την αναβολή. Πολλές φορές κάτι που φεύγει από το πρόγραμμα μπορεί να φέρει άλλες καταστάσεις. Να χαλαρώσεις και να παρουσιαστείς διαφορετικός στο επόμενο ματς".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο εξής και τι μπορεί να βελτιώσει: " Θέλουμε να παίξουμε καλά σε μεγαλύτερα διαστήματα. Για να κερδίζεις πρέπει να νιώθεις ανασφάλεια και να είσαι στα κόκκινα. Πολλές φορές αυτό το μπάσκετ που βλέπετε εσείς, είναι διαφορετικό από αυτό που θέλουμε εμείς".

Τα 1.006 εισιτήρια

Εν τω μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ μετά το τέλος του αγώνα, "κόπηκαν" 1.006 εισιτήρια στο παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ.

Όσο για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναικό; Στον ΠΑΟΚ εκφράζουν την απορία τους για το πότε θα βρεθεί διαθέσιμη ημερομηνία για να γίνει το ματς.

Τέλος να σημειωθεί πως το παιχνίδι με των "ασπρόμαυρων" με την Μπούντουτσνοστ παρακολούθησε ο Γιάννης Γιαννούλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK