Μαρκόπουλος: "Ευχαριστώ τον Σαββίδη, τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ"

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα ο Ιβάν Σαββίδης κατέβηκε και συνεγχάρη τον Σούλη Μαρκόπουλου για τη νίκη του ΠΑΟΚ και τη γενικότερη υγιή εικόνα του τμήματος.

Μαρκόπουλος: "Ευχαριστώ τον Σαββίδη, τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ"

Στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Δικεφάλου ρωτήθηκε γι' αυτό και αποκρίθηκε: " Ήταν μια θερμή χειρονομία, τον ευχαριστώ. Τον Σαββίδη τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, είμαστε χαρούμενοι που είναι κοντά μας. Αυτό τελείωσε όμως, δεν θέλω να λέω γι' αυτό το θέμα".

Για το παιχνίδι είπε πως " η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα και οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι. Η ομάδα από την άμυνα της ξεκινώντας δημιούργησε καταστάσεις για τι αντίπαλο καλάθι. Πάντα είχαμε μια διαφορά στο σκορ και στο τέλος φτάσαμε στην νίκη, σε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχασε την πρόκριση στα προκριματικά της Ευρωλίγκας για δύο επιθέσεις στο τέλος".

Για τον τραυματισμό του Όντουμ σχολίασε: " Είναι νωρίς ακόμη. Εύχομαι να μην έχουμε τραματισμούς. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Οντουμ".

Για όσα ακούστηκαν γι' αυτόν και τον Ολυμπιακό: " Δεν συζητάω γι' αυτό".

Διάστρεμμα ο Οντουμ

Η νίκη του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πύρρειος, αφού ο Τζέικ Οντουμ υπέστη διάστρεμμα. Την Πέμπτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί σε τι κατάσταση είναι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK