Μαρκόπουλος: "Ομάδα με πολλή ενέργεια η Βέντσπιλς"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος για το παιχνίδι της Τετάρτης (05/11, 19.00) με την Βέντσπιλς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να αφήσει στον Λετονούς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Μαρκόπουλος: "Ομάδα με πολλή ενέργεια η Βέντσπιλς"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς είπε για το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ:

"Έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ομάδα που παίζει γρήγορα, έχει πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι πολύ σημαντικό να μην τους αφήσουμε να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Συγχρόνως, πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο όσα έχουμε ετοιμάσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος να κερδίσουμε. Θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια και δουλειά απ' όλους προκειμένου να καλύψουμε τις απουσίες που έχουμε".

Χαραλαμπίδης: "Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας..."

O Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε: "Η Βέντσπιλς είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, η οποία προσπαθεί να τρέξει και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος για το παιχνίδι της Τετάρτης (5/11), να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δίνουμε εκτός έδρας και ξέρουμε ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο πλάνο που έχουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα".

Στελμάχερς: "Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, πρέπει να παίξουμε άμυνα"

Ο προπονητής της Βέντσπιλς, Ρόμπερτς Στελμάχερς, είπε: "Aυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ειδικά από την στιγμή που γίνεται στο γήπεδό μας. Είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς και το μυαλό μας είναι σε αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρει να χρησιμοποιεί τον χρόνο και χρησιμοποιεί και τα 24 δευτερόλεπτα για την επίθεση. Δεν έχει έναν ή δύο ηγέτες αλλά επτά ή οχτώ παίκτες που έχουν μέσο όρο 20 λεπτά και μπορούν να πετύχουν έναν παρόμοιο αριθμό πόντων. Πρέπει να προβλέψουμε τον τρόπο επίθεσής τους από όλες τις θέσεις και να παίξουμε υπομονετικά άμυνα".

Ο γκαρντ της Βέντσπιλς, Ακσέλις Βάιρογκς, τόνισε: "Μετά από δύο ήττες αν θέλουμε να σκεφτόμαστε την πρόκριση, πρέπει να νικήσουμε. Οι αντίπαλοι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και δεν έδειξαν τις δυαντότητές τους στο ματς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, κατά κάποιο τρόπο μπορούμε να τους συγκρίνουμε με την Καρσίγιακα. Είναι μια καλή ομάδα και ο καθένας παίκτης γνωρίζει την θέση του. Για να νικήσουμε αυτό το ματς, θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, αν όχι στο υψηλότερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK