"Όμορφη ατμόσφαιρα..."

Tα εύσημα του στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του έδωσε ο Ραμούνας Μπουτάουτας μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο "δικέφαλος" έχασε από την VEF Ρίγα με 81-76 στη Θεσσαλονίκη.

"Όμορφη ατμόσφαιρα..."

" Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που πάλεψε ως το τέλος, αλλά και στους φιλάθλους του που δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και έδειξαν ότι ξέρουν από μπάσκετ.

Ηρθαμε στη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας ότι θα γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα", δήλωσε ο τεχνικός της Ρίγα που στο τέλος του ματς πανηγύρισε έντονα την νίκη της ομάδας του. " Προς το τέλος δεχθήκαμε πίεση, το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο, νομίζω όμως ότι ήμασταν και λίγο τυχεροί και πήραμε τη νίκη", πρόσθεσε ο ίδιος.

Από την πλευρά του ο Κρίστπας Γιανισένοκς, που έκανε μεγάλη ζημιά στον "Δικέφαλο", τόνισε: " Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά κι εμείς είμαστε καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, καταφέραμε όμως να πάρουμε μία διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο και είχαμε την πρωτοπορία στο σκορ. Στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο, νομίζω ότι ήμασταν ψύχραιμοι και πήραμε τη νίκη και την πρόκριση".


News 24/7

24MEDIA NETWORK