Παίζει με Όλντενμπουργκ ο Σχορτσανίτης

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Γερμανία μαζί με τον Σχορτσανίτη, καθώς ο Έλληνας άσος έβγαλε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του "Δικεφάλου". Προληπτικά εκτός προπόνησης Βασιλειάδης και Χάτσερ

Παίζει με Όλντενμπουργκ ο Σχορτσανίτης
INTIME SPORTS

Φορτσάρει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης! Ο Έλληνας σέντερ την Κυριακή έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ καθώς ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο, ένα πρόβλημα που αποτέλεσε την αιτία έτσι ώστε να μην αγωνιστεί απέναντι σε Ολντενμπουργκ και Κηφισιά.

Ο "Σόφο" θα ταξιδέψει με την αποστολη του "Δικεφάλου" στην Γερμανία, εκεί όπου την Τρίτη οι "ασπρόμαυροι" θα παίξουν με την Ολντενμπουργκ και το "διπλό" είναι απαραίτητο για το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου.

Από εκεί και πέρα, για προληπτικούς λόγους την Κυριακή έμειναν εκτός προπόνησης ο Κώστας Βασιλειάδης (ενοχλήσεις στο πέλμα) και o Γουίλιαμ Χάτσερ (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα). Οι δύο παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και θα ακολουθήσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Γερμανία.

Λίγο πιο ανησυχητική είναι η κατάσταση του πρώτου γιατί και το προηγούμενο διάστημα είχε αντιμετωπίσει ενοχλήσεις στο πέλμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Βασιλειάδη και Χάτσερ, λίγο πιο ανησυχητική είναι η κατάσταση του πρώτου γιατί και το προηγούμενο διάστημα είχε αντιμετωπίσει ενοχλήσεις στο πέλμα. Λογικά, όμως, δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την συμμετοχή του Ελληνα σουτέρ στο ματς με την Ολντενμπουργκ.

Η αποστολή του "Δικεφάλου" αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας και ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα είναι μαζί με την ομάδα των "ασπρόμαυρων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK