Μαρκόπουλος: "Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί"

Προσγειωμένος ο Σούλης Μαρκόπουλος ενόψει της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ στο Eurocup, με αντίπαλο την Καρσίγιακα. Τι δήλωσε ο Κέβιν Λάνγκφορντ.

Μαρκόπουλος: "Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί"

"Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στο Eurocup, μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, στην οποία αγωνίζονται πολλές ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα κι αυτό θα την κάνει ακόμη πιο συναρπαστική. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το έργο μας είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε ποιοτικές ομάδες με γεμάτα ρόστερ. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τι πρέπει να κάνουμε.

Στο λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε για το ματς με την Καρσίγιακα, που είναι μια πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε με τα τελευταία αποτελέσματα και τη νίκη απέναντι στην πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε. Παίζουν πολύ επιθετικά, τους αρέσει να τρέχουν και είναι πολύ πιο δυνατοί στην έδρα τους. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να έχουμε σωστές αντιδράσεις για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε ό,τι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι".

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ από την πλευρά του είπε: "Η Καρσίγιακα είναι μια πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα. Είναι το πρώτο ματς στη διοργάνωση, κάποια πράγματα δεν τα ξέρουμε ακόμη, αλλά είναι γεγονός ότι πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας και να έχουμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση. Θέλουμε τη νίκη για να αρχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και για να γίνει αυτό πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και φέτος, ακόμη περισσότερο από το παρελθόν, θα έχουμε δύσκολα ταξίδια σε δυνατές έδρες, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να παίζει στο Eurocup, γιατί βλέπει περισσότερα από όσα στο εγχώριο πρωτάθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK