Προσμονή για ένα "ζεστό" "Παλατάκι"

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ αγωνιούν για την προσέλευση του κόσμου της ομάδας στο ματς απέναντι στην Κίμκι. Προβληματισμός για τα πολλά παλαιά χρέη.

Προσμονή για ένα "ζεστό" "Παλατάκι"

Ο καιρός περνά, αλλά έσοδα δεν έρχονται. Αυτό ολοένα και αυξάνει τον προβληματισμό στους κόλπους της ομάδας που περιμένουν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί κοντά στην ομάδα την Τρίτη στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Κίμκι. Ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του "Δικεφάλου", αλλά και τους παίκτες που περιμένουν για πρώτη φορά να δουν εφέτος ένα "ζεστό" "Παλατάκι".

Το συγκεκριμένο ζήτημα γίνεται αντικείμενο συζήτησης στους πάντες στην ομάδα, όχι μόνο για τη στήριξη στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε οικονομικό. Εξάλλου οι... τρύπες σε παλαιές οφειλές είναι πολλές και διάφορες. Συνεχώς μπροστά τους οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν πολλούς να τους ζητούν άμεσα την εξόφλησή τους. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν απογοητευτεί και έχουν... πονοκεφαλιάσει, καθώς έσοδα ακόμη δεν υπάρχουν.

" Υπάρχουν χρέη ετών που συνεχώς πέφτουν πάνω μας", είναι η άποψη που επικρατεί στην ΚΑΕ. " Υπάρχει οικονομικός πόλεμος σε βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο που έχουν πέσει δύο αγώνες του μπάσκετ πάνω στο ποδόσφαιρο", προσθέτουν και μένουν ιδιαίτερα (εκτός του αγώνα απέναντι στο Ρέθυμνο) στο ματς με τον Παναθηναϊκό που έχει προγραμματισθεί να γίνει ταυτόχρονα με αυτό κόντρα στον Ατρόμητο μετά από δύο αγωνιστικές.

Σκέφτονται το... εφηβικό με ΠΑΟ

Μάλιστα εφόσον το πρόγραμμα δεν αλλάξει, στην ΚΑΕ είναι αποφασισμένοι να συμμετέχουν στο παιχνίδι με το εφηβικό τμήμα.

Στο μεταξύ, την Τρίτη πρόκειται να διεξαχθεί το δ.σ. του ΕΣΑΚΕ που θα συζητηθεί το θέμα των τηλεοπτικών (στους "ασπρόμαυρους" περιμένουν να "τελειώσει" αφού η καθυστέρηση στο ζήτημα έχει φέρει πίσω τον προγραμματισμό που έχει γίνει), για το οποίο πάντως να σημειωθεί πως στον "Δικέφαλο" υπάρχει δυσαρέσκεια, καθώς ορίστηκε την ημέρα που ο ΠΑΟΚ παίζει απέναντι στην Κίμκι και θα χρειαστεί να βρεθεί στην Αθήνα ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Τα οικονομικά για άλλη μια φορά απασχόλησαν τους ανθρώπους της ομάδας (όπως γράψαμε οι τελευταίοι περιμένουν επιταγή χορηγού για να πληρωθεί ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, του οποίου η λύση του συμβολαίου δεν είναι εύκολη την δεδομένη χρονική στιγμή λόγω της οικονομικής δυσκολίας που υπάρχει για αποζημίωση και της πλευράς του παίκτη που δεν θέλει να αποδεσμευτεί ο παίκτης όσο είναι τραυματίας, ενώ κατά τα άλλα υπάρχει το θέμα της Εφορίας, στο οποίο στον ΠΑΟΚ δίνουν βαρύτητα και είναι συνεπείς έως τώρα) στο δ.σ. της Δευτέρας.

Πανάκας: "Φαβορί της διοργάνωσης η Κίμκι"

Με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ο Κώστας Πανάκας στάθηκε αρκετά στην υποστήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο διευθύνων σύμβουλος του "Δικεφάλου" για:

Την Κίμκι: "Είναι ομάδα Ευρωλίγκας, έχει μπάτζετ 20 εκατ. και είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί της διοργάνωσης".

Τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Τα παιδιά που παίζουν στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καταλάβει τι είναι ο κόσμος του. Μία οι τιμωρίες και μια που παίζει η ομάδα ίδια ώρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, και ο κόσμος δεν πηγαίνει. Η ομάδα σίγουρα χάνει χωρίς κόσμο".

Τον Τομάσεβιτς: "Περιμέναμε λεφτά από χορηγούς, αλλά και από τα τηλεοπτικά αλλά δεν ήρθαν. Έτσι επειδή δεν τον πληρώσαμε η FIBA μας απαγόρευσε προσωρινά τις μεταγραφές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK