Οι δύο ομάδες της Κροατίας για το Ευρωμπάσκετ: Μέσα ο Λαφαγέτ

Από 24 παίκτες αποτελείται η προεπιλογή της Κροατίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2015. Από αυτήν θα προκύψει η τελική 12.

Οι δύο ομάδες της Κροατίας για το Ευρωμπάσκετ: Μέσα ο Λαφαγέτ

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής Κροατίας για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου. Στο σύνολο είναι 24 και από αυτούς ο ομοσπονδιακός προπονητής της Χρβάτσκα θα επιλέξει τους 12.

Προσκλητήριο έλαβε και ο Όλιβερ Λαφαγέτ, ο οποίος θα είναι ο νατουραλιζέ της Κροατίας, μια και ο Ντοντέιγ Ντρέιπερ ζήτησε να εξαιρεθεί.

Η προεπιλογή αποτελείται από τους: Κάτιτς (Σιρόκι), Λαφαγέτ (Ολυμπιακός), Στίπτσεβιτς (Ρόμα), Ούκιτς (Τσεντεβίτα), Μπάμπιτς (Τσεντεβίτα), Μπογκντάνοβιτς (Νετς), Χεζόνια (Μπαρτσελόνα), Πίλεπιτς (Τσεντεβίτα), Ι.Ράμλιακ (Τσεντεβίτα), Μ.Ράμλιακ (Ζαντάρ), Ρούντεζ (Πέισερς), Σίμον (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Σιρίστσεβιτς (Τσιμπόνα), Αράποβιτς (Τσεντεβίτα), Μπάρατς (Τσεντεβίτα), Μίλαν (Τσεντεβίτα), Ντούκαν (Ουισκόνσιν), Πέριτς (Βενέτσια), Ραντόσεβιτς (Αλμπα), Σόμπιν (Ζαντάρ), Σάριτς (Εφές), Τόμιτς (Μπαρτσελόνα), Ζούμπτσιτς (Τσεντεβίτα), Ζόριτς (Φενέρμπαχτσε)

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ