Αντετοκούνμπο: "Μόνο εγώ ξέρω πώς νιώθω"

Πήγε στο ΟΑΚΑ, συνομίλησε με τον Κώστα Μίσσα, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ανανέωσε το ραντεβού του για... διευκρινήσεις αμέσως μετά το Ευρωμπάσκετ βάζοντας την Εθνική πάνω απ' όλους! Όλα όσα δήλωσε ο "Giannis" μετά την τελευταία παρουσία του με την Εθνική γι' αυτό το καλοκαίρι.

Αντετοκούνμπο: "Μόνο εγώ ξέρω πώς νιώθω"

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας, όπου πήγε για να συνομιλήσει με τους μέχρι πρότινος συνοδοιπόρους του στην Εθνική και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Μίσσα.

Ο "Greek Freak" δήλωσε ότι δεν μετανιώνει που επέλεξε να ενημερώσει ο ίδιος μέσω social media για την αποχώρησή του από την "επίσημη αγαπημένη", τόνισε ότι κανείς δεν ξέρει πως αισθάνεται ο ίδιος για αυτή του την αποχώρηση, υποσχέθηκε πως όποιος θέλει μπορεί να τον ρωτήσει τι έγινε μετά το Ευρωμπάσκετ όταν θα βρίσκεται στο Μιλγουόκι (!) κι έβαλε πάνω απ' όλους την ομάδα όπως είπε πριν αποχωρήσει δίχως να απαντήσει σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ιδού η δήλωσή του: " Σαν Γιάννης, τι να πω, δεν έχω τι να πω. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος που δεν θα βοηθήσω την ομάδα στο Ευρωμπάσκετ. Το πιο σημαντικό γιατί ξέρω ότι γίνεται ένας πανικός αυτή τη στιγμή, είναι η ομάδα. Και θα μπορούσα να κάνω δηλώσεις μετά το Πανευρωπαϊκό να έρθετε στο Μιλγουόκι να με βρείτε γιατί τώρα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω τώρα.

Μπορεί να γράφονται άρθρα, να βγαίνει ο κόσμος να λένε, να λένε, να λένε, εγώ βγήκα, είπα αυτό που είχα να πω, κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω μέσα μου καλύτερα από εμένα για αυτό και δεν ήθελα να το βγάλει (σ.σ. την είδηση περί αποχώρησης από την Εθνική) η ΕΟΚ ή κάποιος άλλος αλλά ήθελα να το βγάλω εγώ και το έβγαλα.

Αυτή τη στιγμή έχει σημασία η ομάδα. Γιατί υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι απογοητευμένα επειδή δεν θα παίξω. Να μην υπάρχει αυτή η προσοχή πάνω σε εμένα αλλά στην ομάδα. Μπορούμε να τα πούμε μετά το Πανευρωπαϊκό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK