Κατσικάρης: "Δεν θα μοιράσω το χρόνο, οι παίκτες ξέρουν το ρόλο τους"

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την πρεμιέρα της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, ζήτησε προσοχή απέναντι σε μια ομάδα με γιουγκοσλάβικο στιλ και μίλησε για περιορισμένο ροτέισον.

Κατσικάρης: "Δεν θα μοιράσω το χρόνο, οι παίκτες ξέρουν το ρόλο τους"

Η συζήτηση περί χημείας κυριάρχησε στις τοποθετήσεις του Φώτη Κατσικάρη πριν από το παιχνίδι με την ΠΓΔΜ, στην πρεμιέρα της Εθνικής του Ευρωμπάσκετ.

Ο Έλληνας κόουτς ήταν πάντως ξεκάθαρος: "Δεν πρόκειται να μοιράσω το χρόνο και στους δώδεκα. Άλλωστε τούς έχω ενημερώσει για τους ρόλους τους. Αναλόγως θα διαμορφώνεται η στρατηγική μας.

 

Η ομάδα δεν πρόκειται να φτάσει στο πικ της στα παιχνίδια του ομίλου. Ακούγεται ριψοκίνδυνο, δεν είναι όμως, επειδή έχουμε ποιότητα.

Περιμένουμε από κάποιους παίκτες να βρουν ρυθμό. Τα Σκόπια είναι μία επικίνδυνη ομάδα της γιουγκοσλαβικής σχολής, τρέχουν και σουτάρουν. Θα χρειαστεί προσοχή και συγκέντρωση στο μέγιστο βαθμό. Στη συνέχεια και μετά το παιχνίδι της Κροατίας βλέπουμε.

 

Η συζήτηση για τη χημεία έχει γίνει. Ας την σταματήσουμε κάπου εδώ. Το έχουμε αναλύσει το θέμα".

Διαβάστε ακόμη:

Μπουρούσης: "Τελευταία μου διοργάνωση αν..."

Μάντζαρης: "Προσωπικότητες κατέληξαν να παίξουν μπουνιές"

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα