Κατσικάρης: "Μας έφυγε ένα βάρος"

Δεν έκρυψε τη χαρά του για την απόδοση και την πρόκριση της Εθνικής στην προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ ο Φώτης Κατσικάρης.

Κατσικάρης: "Μας έφυγε ένα βάρος"

Η αρνητική παράδοση του αποκλεισμού σε νοκ άουτ αγώνες στοίχειωνε την Εθνική και ο Φώτης Κατσικάρης ήταν ανακουφισμένος μετά την πρόκριση επί του Βελγίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε μεταξύ άλλων: "Μας έφυγε ένα βάρος, όπως και αν το δει κανείς. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να επικρατήσουμε πιο εύκολα από το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχαμε τη σωστή κίνηση. Η άμυνα όμως ήταν εκεί, παρούσα για μας.

Το ότι μπήκε η ομάδα στην οκτάδα είναι σημαντικό, μεταξύ των στόχων είναι να παίξουμε και στο προολυμπιακό γιατί η Ολυμπιάδα μας ενδιαφέρει πολύ. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι την Τρίτη. Αν είναι η Ισπανία, πρόκειται για σπουδαίο αντίπαλο και θα πρέπει να παίξουμε στο 100% για να νικήσουμε".

 

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα - Βέλγιο 75-54

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ