Μπουρούσης: "Αγαπημένη ομάδα, μεγάλη παρέα"

Σε περίπτωση που η Εθνική ομάδα διακριθεί στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, δεν θα χρειαστεί να ψάξουμε πολύ για το μυστικό της επιτυχίας. "Είμαστε μια αγαπημένη ομάδα, μία μεγάλη παρέα, φίλοι...", είπε απλά ο Γιάννης Μπουρούσης μετά τον αγώνα με τη Σουηδία.

Μπουρούσης: "Αγαπημένη ομάδα, μεγάλη παρέα"

"Συγχαρητήρια στα παιδιά που προετοιμάστηκαν γι' αυτό το ματς, το οποίο δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί δεν ξέραμε καλά τους Σουηδούς. Τα πρώτα 3-4 λεπτά ήταν δύσκολα, στη συνέχεια όμως προσαρμοστήκαμε στην άμυνα και τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά", είπε αρχικά ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ερωτηθείς αν η Φινλανδία είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου με τη νίκη επί της Τουρκίας, ο Γιάννης Μπουρούσης διαφώνησε: "Δεν νομίζω, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας για να καταφέρουμε να κάνουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε. Είναι νωρίς για να διαμορφωθεί η εικόνα στον όμιλο".

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοσή του, ο διεθνής άσος προτίμησε να μιλήσει πιο γενικά: "Όπως γνωρίζετε, αυτή η ομάδα δεν κοιτά ποιος παίζει καλά. Είμαστε μια αγαπημένη ομάδα, μία μεγάλη παρέα, φίλοι που προσπαθούν για το καλύτερο για τη χώρα και το δικό μας καλό".

Αναφερόμενος, τέλος, στην επόμενη αντίπαλο (Ρωσία), ο Γιάννης Μπουρούσης είπε: "Θα κάνουμε το σκάουτινγκ, το μίτινγκ και θα δούμε. Είμαστε δυνατοί και έτοιμοι. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες. Ξέρουμε πως παίζει κάθε παίκτης τους και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK