Μπουρούσης: "Πάμε να κερδίσουμε το Βέλγιο"

O Γιάννης Μπουρούσης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Εθνική θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για τα νοκ άουτ παιχνίδια, μετά τη νίκη επί της Ολλανδίας και το "5 στα 5" στη φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ.

Μπουρούσης: "Πάμε να κερδίσουμε το Βέλγιο"

Η Ελλάδα έβγαλε την... υποχρέωση στο αδιάφορο ματς με την Ολλανδία, επικρατώντας με 68-65. Πλέον, οι διεθνείς μας προετοιμάζονται για τον αγώνα με το Βέλγιο (12/09, 15:30) για τη φάση των "16" του Ευρωμπάσκετ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στη κάμερα του ΑΝΤ1 και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα νοκ άουτ παιχνίδια.

"Παίζαμε τόσο καιρό για να έρθουν τα χιαστί παιχνίδια. Θα προετοιμαστούμε σωστά. Είναι δύσκολη η ώρα που παίζουμε. Θα δούμε αύριο για το Βέλγιο.

Τους αντιμετωπίσαμε σε φιλικό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα παίξουμε δυνατά για να αντεπεξέλθουμε. Βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Σήμερα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε απόψε για να μην... λένε τίποτα. Δεν υπάρχουν ποσοστά νίκης. Πάμε να κερδίσουμε το Βέλγιο. Κρατάμε ότι είχαμε τη σωστή αντίδραση στα περισσότερα παιχνίδια και ότι είμαστε υγιείς".

Διαβάστε ακόμα:

Ο χάρτης των νοκ άουτ: Όλα τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό

Ελλάδα - Ολλανδία 68-65

Τα καλύτερα tweets για το Ελλάδα-Ολλανδία

News 24/7

24MEDIA NETWORK