Σπανούλης: "Είχαμε μεγάλη καρδιά"

Ο Βασίλης Σπανούλης, εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της σπουδαίας νίκης επί της Ισπανίας, μίλησε για την αγωνιστική επιστροφή της Εθνικής στα γνωστά της στάνταρ, η οποία την βάζει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Σπανούλης: "Είχαμε μεγάλη καρδιά"

Ο ηγέτης της εθνικής δήλωσε: " Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα στα οποία αδικήσαμε τον εαυτό μας. Μπερδεύτηκε η ομάδα με τον τραυματισμό μου και χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Μας πείσμωσε πάντως. Πήραμε τον πρώτο από τους τρεις τελικούς. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Στην Ελλάδα ενθουσιαζόμαστε εύκολα και πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να διατηρήσουμε τα καλά και αφαιρέσουμε τ' αρνητικά.

Δεν ξεκινήσαμε καλά ίσως και από την πίεση του αποτελέσματος, στη συνέχεια όμως παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε τα μεγάλα σουτ, είχαμε μεγάλη καρδιά και πήραμε τη νίκη. Κοιτάμε τους εαυτούς μας και προετοιμαζόμαστε για τη Σλοβενία. Πρέπει να βγάλουμε το ίδιο πάθος και πλέον με καλύτερη ψυχολογία να έχουμε περισσότερη σταθερότητα στη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK