Ζήσης: "Μερικές φορές δεν μπορείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα"

Ανήμπορος να εξηγήσει γιατί η Εθνική μπήκε νωθρή και έχασε τον έλεγχο στο τέταρτο δεκάλεπτο του προημιτελικού με την Ισπανία ήταν ο Νίκος Ζήσης, με δηλώσεις του στην κάμερα του ANT1.

Ζήσης: "Μερικές φορές δεν μπορείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα"
INTIME SPORTS

"Είμαστε δυσαρεστημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί, δεν είχαμε ενέργεια, ουσιαστικά είναι σαν να μην μπήκαμε ποτέ. Ήμασταν νωθροί σε άμυνα και επίθεση. Στο τρίο δεκάλεπτο αλλάξαμε το ρυθμό, καταφέραμε να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, αλλά στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου πήραν τα ηνία", είπε αρχικά ο Νίκος Ζήσης.

Ερωτηθείς για το κακό ξεκίνημα της Εθνικής, ο πολύπειρος άσος απάντησε: "Μερικές φορές δεν μπορείς να εξηγήσεις γιατί συμβαίνει κάτι. Όπως είπα, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και μετά το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπου ήταν καλύτεροι".

Κληθείς να σχολιάσει αν τα σενάρια που ήθελαν τον Ρούντι Φερνάντεθ να μην αγωνίζεται αν επηρέασαν τους διεθνείς, ο Ζήσης ήταν σαφής: "Όχι, όχι. Ξέραμε ότι θα παίξουν όλοι. Ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και νίκησαν".

Ο άσος της Εθνικής απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον: "Από το βράδυ πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που θα μας δώσει την ευκαιρία να κλειδώσουμε την πρόκριση στο Προολυμπιακό τουρνουά. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και η ομάδα να μείνει ζωντανή για την πρόκριση σε ένα τουρνουά που θα της δώσει στόχους.

Είναι μια δύσκολη στιγμή γιατί το πιστέψαμε. Δυστυχώς δεν παίξαμε τόσο καλά, μόνο ανά διαστήματα, πρέπει να προκριθούμε στο Προολυμπιακό τουρνουά και μετά βλέπουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Ισπανία - Ελλάδα 73-71

Τα καλύτερα tweets για το Ισπανία-Ελλάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK