H...απορία του Σισκάουσκας στο Contra.gr: "Ποιος λέει ότι η Λιθουανία είναι το φαβορί;"

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (9/9 στις 21.30) τη Λιθουανία στο πλαίσιο της φάση των "16" του Ευρωμπάσκετ, όμως ο πρώην "πράσινος" Ραμούνας Σισκάουσκας, δεν πιστεύει ότι η χώρα του είναι το φαβορί για την αναμέτρηση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Contra.gr.

H...απορία του Σισκάουσκας στο Contra.gr: "Ποιος λέει ότι η Λιθουανία είναι το φαβορί;"

Δεν έπαιξε πολύ στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα ο Ραμούνας Σισκάουσκας, πρόλαβε όμως και τίτλους να κατακτήσει (triple crownγια την ακρίβεια) και πολύ αγαπητός να γίνει.

Δουλεύοντας πια για την ομοσπονδία της Λιθουανίας, ο Σίσκα παρακολούθησε δια ζώσης και με αθλητική περιβολή την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς του Σαββάτου με την Ελλάδα.

"Ξέρετε, ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι η Λιθουανία είναι το φαβορί αύριο" τον ρωτήσαμε.

Πλατύ χαμόγελο: " Ποιος τα λέει αυτά; Να μου τον φέρετε εδώ. Λοιπόν νοκ-άουτ παιχνίδι είναι θα τα δώσουν και οι δύο όλα και δεν έχει καμία σημασία τι έχει γίνει μέχρι τώρα". Αφοπλιστικός αλλά διπλωμάτης συνάμα.

" Τα πλεονεκτήματα της ομάδας σας...". Διακόπτει: " Θα δούμε αύριο τι πλεονεκτήματα έχουμε και αν θα τα βγάλουμε στο παρκέ. Πλεονεκτήματα έχουν όλοι. Το θέμα είναι να σε βοηθήσουν να πάρεις το ματς αύριο" .

Μας αποχαιρέτησε επίσης με χαμόγελο. Πονηρή αλεπού ο Σισκάουσκας και γενικά όλοι οι Λιθουανοί, έχουν πάει το έργο στο ίδιο σημείο. " Μην μας μιλάτε για φαβορί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK