Κατσικάρης: "Δεκτός ο Κουφός υπό όρους"

Ο Φώτης Κατσικάρης σχολίασε την κλήρωση της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ 2015, χαρακτήρισε βατό το δρόμο προς τη διάκριση και μίλησε για το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ξανά ο Κώστας Κουφός.

Κατσικάρης: "Δεκτός ο Κουφός υπό όρους"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, μιλώντας στην τηλεόραση του OTE, παραδέχθηκε ότι " είναι μια πραγματικότητα ότι ο δρόμος φαίνεται βατός, αλλά όλα θα πρέπει ν' αποδειχθούν στο παρκέ".

Στο πρώτο σχόλιό του δε για τους αντιπάλους τόνισε: " Στο Ζάγκρεμπ το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα ζεστή. Πρόκειται για κλασικές σχολές. Οι Σλοβένοι είναι κάθε χρόνο πιο ώριμοι και δυνατοί. Με την ΠΓΔΜ υπάρχει η γνωστή αντιπαλότητα, οι Γεωργιανοί είναι υπολογίσιμοι και η Ολλανδία θα φέρει ένα καινούριο χρώμα. Συνολικά πρόκειται για ένα δυνατό γκρουπ. Είναι πάντως νωρίς, δεν ξέρουμε ποιους θα έχουμε στη διάθεσή μας. Υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι το καλοκαίρι".

Ήταν το σημείο που ρωτήθηκε για τον Κώστα Κουφό και αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική. Αποκρίθηκε χαρακτηριστικά: " Είναι μια κατάσταση που θα είχαμε διαχειριστεί αν επρόκειτο για σύλλογο. Αν πραγματικά θέλει να έρθει, εγώ μπορώ να τον ακούσω και να το συζητήσουμε. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι ούτε εγώ ούτε η Ομοσπονδία πρόκειται να τον παρακαλέσουμε. Αν το θέλει, γιατί όχι για να έχουμε μια δυνατή ομάδα. Χωρίς όμως να χαθούν οι ισορροπίες που έχουμε χτίσει ως ομάδα".

Κλείνοντας τόνισε για την προετοιμασία ότι " είμαστε σε σωστό δρόμο, μόνο ένα φιλικό απομένει να κλειστεί. Παρακολουθώ τους παίκτες και έχω την τύχη οι δυο συνεργάτες μου να δουλεύουν στο πρωτάθλημα και έχω άμεση πληροφόρηση. Ξέρουμε το πρόβλημα στους ψηλούς, περιμένουμε την επιστροφή του Σπανούλη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK