Εκτός FIBA η Ρωσία, κίνδυνος ενόψει Ευρωμπάσκετ

Η ρωσική ομοσπονδία τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους κόλπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και η εθνική ομάδα κινδυνεύει να μην λάβει μέρος στο Ευρωμπάσκετ 2015.

Εκτός FIBA η Ρωσία, κίνδυνος ενόψει Ευρωμπάσκετ

Διαγραφή από τα μητρώα μελών της FIBA ήταν η ποινή που επεβλήθη στη ρωσική ομοσπονδία μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, εξέλιξη που είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει τη συμμετοχή της στο Ευρωμπάσκετ.

Με επιστολή της προς το προεδρείο της RBF, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι η τιμωρία έχει άμεση ισχύ, αλλά δεν επηρεάζει τις εθνικές ομάδες που λαμβάνουν ήδη μέρος σε διοργανώσεις ή τη γυναικεία εθνική U18 που θα συμμετάσχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Ουσιαστικά αποτελεί απειλή για την εθνική ομάδα των ανδρών, η οποία στις 5 Σεπτεμβρίου αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ με αντίπαλο το Ισραήλ. Διαφορετικά δεν θα καλούνταν τα μέλη της για εξηγήσεις στη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στο Τόκιο στις 8-9 Αυγούστου προκειμένου να βρεθεί λύση.

Η τιμωρία αφορά τις καταγγελίες για παρατυπίες στις εκλογές της ρωσικής ομοσπονδίας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ