Σε τέσσερις χώρες και το Ευρωμπάσκετ του 2017

Στα πρότυπα του φετινού Ευρωμπάσκετ θα γίνει και αυτό του 2017, καθώς το φιλοξενήσουν τέσσερις χώρες και συγκεκριμένα οι Τουρκία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ρουμανία.

Σε τέσσερις χώρες και το Ευρωμπάσκετ του 2017

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η FIBA η επόμενη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ το 2017, θα διεξαχθεί για ακόμη μια φορά σε τέσσερις χώρες, όπως συνέβη άλλωστε και φέτος.

Την ευθύνη της διεξαγωγής ανέλαβαν από κοινού η Τουρκία, η Φινλανδία, το Ισραήλ και η Ρουμανία με τη νοκ άουτ φάση να διεξάγεται στην Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι στην Τουρκία είχαν διεξαχθεί επίσης τόσο το Ευρωμπάσκετ του 2001 όσο και το Μουντομπάσκετ του 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αρεσε το πείραμα των τεσσάρων

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ