Ο Ίβκοβιτς ελπίζει για Τεόντοσιτς, τον κάλεσε στην 20άδα

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δήλωσε ότι θα ενισχύσει τη Σερβία στο Ευρωμπάσκετ ακόμη και με... 1,5 πόδι και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άδραξε την ευκαιρία να τον συμπεριλάβει στη λίστα με τους διαθέσιμους παίκτες για το μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου.

Ο Ίβκοβιτς ελπίζει για Τεόντοσιτς, τον κάλεσε στην 20άδα

Η αρχική λίστα του Σέρβου ομοσπονδιακού αποτελείται από 20 παίκτες, εκτός της οποίας έμειναν ο Ούρος Τρίπκοβιτς, ο Μιλένκο Τέπιτς, ο Μάρκο Κέσελ και ο Αλεξάνταρ Ράσιτς!

Συγκεκριμένα κλήθηκαν οι: Νέναντ Κρστιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ράσκο Κάτιτιτς, Βλάντιμιρ Στίματς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Ντέγιαν Μούσλι, Στέφαν Μάρκοβιτς, Βασίλι Μίτσιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Βλάντιμιρ Μίτσοφ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντανίλο Άντουσιτς, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, Ζόραν Έρτσεγκ, Μίλαν Μάτσβαν, Ντούσκο Σαβάνοβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Ντζόρντζε Γκάγκιτς.

Παρά το γεγονός πάντως ότι ο Ίβκοβιτς... υπολογίζει στον Τεόντοσιτς, η παρουσία του στην τελική 12άδα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιη μετά τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του. Ο πλέι μέικερ της ΤΣΣΚΑ θα γλιτώσει το χειρουργείο, αλλά θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες και δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί αν θα προλάβει την προετοιμασία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK