Δέδας στο Contra.gr: "Ετσι θα κερδίσει η Εθνική την Κροατία"

Ο άμεσος συνεργάτης του μεγάλου Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της Σλοβενίας είναι Ελληνας αν δεν το ξέρετε. Ο Στέφανος Δέδας ανοίγει τα μάτια των αναγνωστών του Contra.gr σχετικά με το τι πρέπει να κάνει η Εθνική για να νικήσει την Κυριακή την Κροατία.

Δέδας στο Contra.gr: "Ετσι θα κερδίσει η Εθνική την Κροατία"
INTIME SPORTS

Ο Ελληνας κόουτς μας τόνισε: "Το μυστικό είναι να μείνει η ομάδα μέσα στο πλάνο της μέχρι το τέλος και αν χρειαστεί να εντοπίσουν τυχόν νέες προσαρμογές που θα προκύψουν στο παιχνίδι. Παράδειγμα για μας σήμερα νέα παράμετρος ήταν η απόδοση του Σιμόν. Ξέραμε ότι είναι καλός παίκτης αλλά μας αιφνιδίασε κάπως με την τέλεια απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο. Η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει ποιος παίκτες εκτός από αυτούς που θεωρούνται αστέρες θα ξεπεταχτεί".

Σε ερώτηση για τη θέση 5 των Κροατών απάντησε: "Κοιτάξτε, έχουν τον Ζόριτς και τον Τόμιτς, παίκτες που μπορούν να παίξουν έξυπνα, κερδίζοντας και φάουλ. Όλα αυτά επιθετικά. Αμυντικά, ναι έχουν πρόβλημα. Εμείς απέναντί τους βγάλαμε αρκετές καλές φάσεις με καλά pick n pop που σίγουρα θα μπορεί να βγάλει και ο Μπουρούσης ας πούμε. Το ελληνικό τεχνικό τιμ θα τα έχει εντοπίσει αυτά τα πράγματα.

Ετσι και αλλιώς το παιχνίδι δεν είναι νοκ-άουτ. Και να χάσει η Εθνική δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Όταν η Κροατία δεν καθαρίζει τα ματς, έχει πρόβλημα, δεν καθαρίζει πολύ καλά".

Εντόπισε τέλος τα αίτια της ήττας της Σλοβενίας: "Σήμερα εμείς γνωρίσαμε την ήττα επειδή χάσαμε κάποιες κρίσιμες μπάλες. Παίξαμε με μικρότερο size για να μπορούμε να κρατηθούμε στο παιχνίδι. Βγάλαμε φάσεις μπροστά, φάγαμε πίσω. Έχουμε ελλείψεις γι' αυτό προσπαθούμε να ξεγελάμε τον αντίπαλο σε κάποιες φάσεις. Καμία φορά αυτό γυρνά εναντίον σου".

Oι δηλώσεις του Δέδα σε video:

News 24/7

24MEDIA NETWORK