Χωρίς Σπανούλη η κορυφαία πεντάδα

Η FIBA ανακοίνωσε την κορυφαία πεντάδα της 2ης ημέρας του Ευρωμπάσκετ, από την οποία απουσιάζει ο Βασίλης Σπανούλης, παρά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Κροατία.

Χωρίς Σπανούλη η κορυφαία πεντάδα
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα έκανε την μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 72-70 της Κροατίας, παρότι έχανε ακόμα και με 10 πόντους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Καταλυτικό ρόλο στη νίκη της "γαλανόλευκης" είχε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος, όταν η μπάλα "έκαιγε", πήρε πάνω του την ομάδα και την οδήγησε σε μία ακόμη μεγάλη νίκη.

Ο ηγέτης της Εθνικής είχε 16 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ χωρίς κανένα λάθος. Παρόλα αυτά, δεν βρέθηκε μεταξύ των "εκλεκτών" της FIBA για την κορυφαία πεντάδα της βραδιάς.

Σ' αυτή επελέγησαν οι Γιάκα Κλόμπουτσαρ (20π., 4 ριμπ.) και Κλέμεν Πρέπελιτς (21π. 5 ριμπ., 4 ασίστ) που βοήθησαν τα μέγιστα στη νίκη της Σλοβενίας επί της Γεωργίας, ο Έρικ Μέρφι (24π., 9 ριμπ.) που πάλεψε μόνος του στην ήττα της Φινλανδίας από το Ισραήλ, ο Γιαν Βέσελι (19π., 9 ριμπ.) που πήρε από το... χέρι την Τσεχία και ο Πάου Γκασόλ (21π., 7 ριμπ.) που ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Τουρκία.

Δείτε την κορυφαία πεντάδα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK