"Αιώνιοι" για πλέι-οφ

Τέσσερις ομάδες δείχνουν να ξεχωρίζουν στην Ευρωλίγκα, ανάμεσα στις οποίες οι δύο αιώνιοι!

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ιστορία της Ευρωλίγκα μας έχει δείξει ότι για την επιτυχία, δηλαδή την πρόκριση μιας ομάδας στα πλέι-οφ, τον σημαντικότερο ρόλο παίζουν δύο παράγοντες. Η διατήρηση του αήττητου εντός έδρας και οι όσο το δυνατόν περισσότερες εκτός έδρας νίκες.

Αυτός είναι και ο συνδυασμός που εγγυάται την επιτυχία. Και έως τώρα τέσσερις ομάδες δείχνουν να ξεχωρίζουν ανάμεσα στις οποίες οι δύο αιώνιοι!

Στον συνδυασμό λοιπόν λιγότερων εντός έδρας ηττών/περισσότερων εκτός έδρας νικών ο Ολυμπιακός μαζί με την παρτενέρ του πέρυσι στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ στην Πόλη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν το καλύτεροbalance. Που είναι στο +4.

Αμφότερες ομάδες μετράνε 5 εκτός έδρας νίκες όσες ακόμη η Ζαλγκίρις και η Φενέρμπαχτσε και μόνο μία εντός έδρας ήττα. Η Ζαλγκίρις υστερεί γιατί μετράει δύο εντός έδρας ήττες και βρίσκεται στην 3θέση της σχετικής «λίστας» μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης στο σπίτι της (7/7 νίκες) αλλά εκτός έδρας έχουν νικήσει μόνο τρεις φορές σε 8 αγώνες έχοντας πέντε ήττες, τις τρεις επί ισπανικού εδάφους (Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Βαλένθια).

Χειρότερες ομάδες στον παραπάνω συνδυασμό είναι φυσικά Μιλάνο και Εφές με την ιταλική ομάδα να μετράει μία εκτός έδρας νίκη και 5 εντός έδρας ήττες ενώ η Εφές έχει 6 εντός έδρας ήττες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK