Έσβησε τα φώτα ο Ντόρσεϊ

Η τρομερή τάπα του Τζόι Ντόρσεϊ στον εκτός έδρας αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Φενέρμπαχτσε ξεχώρισε από τα κοψίματα των αναμετρήσεων της Πέμπτης (9/1). Ξεχώρισε και η Μιλάνο.

Έσβησε τα φώτα ο Ντόρσεϊ

Ο Τζόι Ντόρσεϊ σημείωσε μόλις 4 πόντους στην νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, ωστόσο βοήθησε σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι, βγάζοντας καλές άμυνες και πραγματοποιώντας εντυπωσιακά κοψίματα.

Ένα από αυτά, τη στιγμή που το σκορ βρισκόταν στο 20-26 υπέρ των φιλοξενούμενων, αναδείχθηκε από την Ευρωλίγκα το κορυφαίο της βραδιάς.

Στην ίδια αναμέτρηση, ένας από τους καλύτερους φετινούς παίκτες της Φενέρ, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς τρύπωσε στην άμυνα των "μπλαουγκράνα" και πραγματοποίησε το κάρφωμα της βραδιάς.

Από τα παιχνίδια της Πέμπτης (9/1) ξεχώρισε και αυτό ανάμεσα σε Μιλάνο και Ολυμπιακό στην Ιταλία, όχι μόνο για τη μεγάλη διαφορά στο σκορ αλλά και για τις φάσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στο παρκέ.

Αρχικά, ο Κέρτις Τζέρελς μοίρασε την καλύτερη ασίστ στον Ντάνι Λαβάλ, ο οποίος με τη σειρά του... πέταξε και κάρφωσε θεαματικά, δίνοντας εκείνη τη στιγμή το προβάδισμα στην Αρμάνι. Στον ίδιο αγώνα, ο Ντάνιελ Χάκετ που πρόσφατα μετακόμισε στο Μιλάνο, να κλέβει την πάσα του Ντάνστον στον Βασίλη Σπανούλη και να βγαίνει στον αιφνιδιασμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK