Ιτούδης: "Θα έδινα και την καρδιά μου στον Χάινς"

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου στη Μικτή Ζώνη και "έπλεξε" γι' ακόμη μία φορά το εγκώμιο του Κάιλ Χάινς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα "έδινε και την καρδιά του" στον Αμερικανό σέντερ.

Ιτούδης: "Θα έδινα και την καρδιά μου στον Χάινς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Το βασικό είναι ότι η ΤΣΣΚΑ προκρίθηκε σε άλλον έναν τελικό. Είναι οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ σε ακόμα έναν τελικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως είπα και πριν, νομίζω ότι εκτελέσαμε πολύ καλά ένα αμυντικό πλάνο, το οποίο δούλεψε ώστε να βγάλει τη "Λόκο" από το επιθετικό της παιχνίδι, που πασάρει καλά την μπάλα και έχει αποστάσεις. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που άνοιξαν το παιχνίδι με τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα που είχαμε, το ίδιο χρειαζόμαστε και στον τελικό".

"Είχαμε αποφασιστικότητα, προσήλωση και ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας, άσχετα αν η "Λόκο" έκανε ένα σερί, είχαμε καλές αποστάσεις και στην επίθεση και στην άμυνα και δεν τους δώσαμε την ευκαιρία να έχουν ανοιχτά σουτ. Υπήρξαν προβλήματα προφανώς. Ένα παιχνίδι είναι "ζωντανό", παίζει ο αντίπαλος, παίζουν άνθρωποι. Νομίζω ότι η ΤΣΣΚΑ άξιζε τη νίκη και έπαιξε το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκειά του".

Για την παρουσία του Κάιλ Χάινς, ανέφερε: "Θα του έδινα και αυτή την καρδιά που έχω. Γι' αυτά που κάνει και ο Κάιλ και όλη η ομάδα. Ειλικρινά μιλάω, από την ψυχή μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ιτούδης: "Έχουμε ακόμα μία πρόκληση την Κυριακή"
Τα δάκρυα της κόρης του Ιτούδη
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λοκομοτίβ Κουμπάν 88-81

News 24/7

24MEDIA NETWORK