Ιτούδης: "Θα μπορούσαμε να έχουμε άλλες 30 βολές"

Για τη μεγάλη διαφορά στις βολές μίλησε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ολυμπιακού στη Μόσχα.

Ιτούδης: "Θα μπορούσαμε να έχουμε άλλες 30 βολές"
Ιτούδης ΤΣΣΚΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης, αναλύοντας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το 92-85, υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να είχαν δοθεί άλλες 30 βολές στην ΤΣΣΚΑ.

Ο κόουτς της ρωσικής ομάδας τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: " Η στατιστική μπορεί να σου δείξει τι έγινε. Ήταν παιχνίδι υψηλής στρατηγικής και έντασης, και οι δύο ομάδες είχαν ετοιμάσει πράγματα. Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια νικήσαμε.

Κάναμε προσαρμογές στο '5', ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ αθλητική ομάδα που είχε πολύ 'ζεστούς' τους Χάκετ και Σπανούλη. Ήμασταν καλοί στον επιθετικό τομέα και το στοιχείο αυτό μετρά στην τελική έκβαση.

Θα μπορούσαμε να εκτελέσουμε άλλες 30 βολές. Όταν ο Ολυμπιακός επιλέγει αλλαγές και προσπαθεί να δουλέψει με αυτές, προφανώς θα έχουμε πλεονέκτημα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μόνο τέσσερα σουτ από μακριά. Αυτό μας έδωσε ο Ολυμπιακός που ρίσκαρε με το σχέδι΄΄ο του. Θέλω η ομάδα μου να είναι χαμαιλέοντας και να προσαρμόζεται.

Κρατάμε το άθροισμα του πρώτου γύρου και θέλω να γίνουμε πιο έξυπνοι, για να προκριθούμε. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις μέσα στο παρκέ και είχε πολλούς παίκτες του ζεστούς. Κάποιοι παίκτες κάνουν step up, όταν υπάρχουν απουσίες. Ο Γιώργος παίζει και στο '4' και στο '5'. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως οι περισσότερες σε αυτόν τον όμιλο.

Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχουν φαβορί ακόμη σε αυτό τον όμιλο. Οι περισσότερες ομάδες θέλουν να προστατεύσουν την έδρα τους. Η Μπάμπεργκ, ας πούμε, έχει χάσει μόνο από εμάς στην έδρα της. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 92-85

Σφαιρόπουλος: "Η ιστορία του Ολυμπιακού αξίζει σεβασμού από τους διαιτητές"

News 24/7

24MEDIA NETWORK