Ντε Κολό: "Ο Σπανούλης μού είπε διάφορα στο αυτί"

Ο Νάντο Ντε Κολό μίλησε για τη συμπεριφορά του Βασίλη Σπανούλη στο παρκέ και την προσπάθειά του ν' αποπροσανατολίσει τον προσωπικό αντίπαλό του με διάφορα τρικ. Επί της ουσίας τον χαρακτήρισε μετρ του trash talking.

Ντε Κολό: "Ο Σπανούλης μού είπε διάφορα στο αυτί"

Σε συνέντευξή του στη Sport Express, ο Γάλλος γκαρντ τόνισε: " Από την αρχή του αγώνα προσπάθησα να παίξω καλά απέναντι στον Σπανούλη και να τον περιορίσω επιθετικά. Μην ξεχνάτε ότι είναι η καρδιά και το μυαλό του Ολυμπιακού. Για αρκετή ώρα δεν τα είχε καταφέρει. Παρόλα αυτά είναι ένας παίκτης που θα κάνει τα πάντα για τη νίκη. Θα παλέψει, θα σπρώξει, θα σου ψιθυρίσει πράγματα στο αυτί κι άλλα δυσάρεστα για να πάρει το πλεονέκτημα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις. Συμβαίνει στο παιχνίδι, συμβαίνει και στο ΝΒΑ.

Ο Σπανούλης μού είπε διάφορα για να με αποπροσανατολίσει από το παιχνίδι, όμως εγώ δεν του απαντούσα. Ναι, όσα λέει σου προκαλούν διάφορα συναισθήματα όμως μπόρεσα να τα κοντρολάρω. Φυσιολογικά είναι και αυτά που λέει στους διαιτητές. Στο Final Four όλοι παίζουν πολύ επιθετικά, επομένως οι διαιτητές δεν παίρνουν πολλές φορές τη σωστή απόφαση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK