Τεόντοσιτς: "Δεν θέλω να πάω στο NBA όπως ο Σπανούλης και να επιστρέψω σε 1-2 χρόνια"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του, το όνειρο της κατάκτησης της Ευρωλίγκας, ενώ σχολίασε τον λόγο που δεν θέλει να αγωνιστεί στο NBA.

Τεόντοσιτς: "Δεν θέλω να πάω στο NBA όπως ο Σπανούλης και να επιστρέψω σε 1-2 χρόνια"
INTIME SPORTS

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε στην " sport-express.ru" για τα πρώτα βήματα της καριέρας του, το όνειρο της κατάκτησης της Ευρωλίγκας, ενώ σχολίασε πως δεν θέλει να αγωνιστεί στο NBA και να επιστρέψει ύστερα από 1-2 χρόνια, όπως έκαναν, μεταξύ άλλων, οι Βασίλης Σπανούλης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αρχικά, μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας του: "Ξεκίνησα από το ποδόσφαιρο όπου έπαιζα τερματοφύλακας. Και ακόμη μου αρέσει να βρίσκομαι κάτω από τα δοκάρια. Μόνο για πλάκα, όμως. Οταν έπαιξα για πρώτη φορά μπάσκετ ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Πάντως αγαπώ το ποδόσφαιρο και βλέπω με μεγάλη ευχαρίστηση αγώνες του Champions League".

Το μεγάλο του όνειρο, βέβαια, παραμένει ένα: "Το μεγάλο μου όνειρο είναι να κατακτήσω την Ευρωλίγκα. Ελπίζω αυτή τη χρονιά να πραγματοποιηθεί".

Για το γεγονός πως επέλεξε να μην αγωνιστεί στο ΝΒΑ, απάντησε: "Δεν θέλω να ακολουθήσω τον δρόμο σπουδαίων παικτών όπως ο Γιασικεβίτσιους, ο Σπανούλης, ο Τζόρτζεβιτς και ο Ντανίλοβιτς. Πήγαν στο ΝΒΑ και επέστρεψαν μετά από ένα ή δύο χρόνια".

Τέλος, σε ερώτηση για τον οξύθυμο χαρακτήρα του: "Πέντε χρόνια πριν, ήμουν 10 φορές χειρότερος. Με την εμπειρία, μαθαίνεις να ελέγχεις τον εαυτό σου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έκανε πλάκα η ΤΣΣΚΑ με τη Μακάμπι, μεγάλη έκπληξη η Καρσίγιακα

News 24/7

24MEDIA NETWORK