Άντιτς: "Μακάρι το Βερολίνο να γίνει... Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη"

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε για τον ημιτελικό του Final Four απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα (13/5, 22:00) εστιάζοντας στο πόσο θέλει η Φενέρμπαχτσε να μιμηθεί τον Ολυμπιακό.

Άντιτς: "Μακάρι το Βερολίνο να γίνει... Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη"

" Έχουμε περισσότερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση σε σχέση με πέρσι", δήλωσε αρχικά για να προσθέσει πως " έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Περάσαμε διαφορετικές καταστάσεις φέτος, που όμως μας έφεραν ως εδώ, να διεκδικούμε την πρόκριση στον τελικό της Euroleague, απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα".

Σε ό,τι αφορά την ισπανική ομάδα είχε να πει πως " έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ όλη τη χρονιά, στηρίζεται στον Μπουρούση και δεν έχει άγχος. Το ότι βρίσκεται εδώ λέει πολλά για την ποιότητά της" και συνέχισε εξηγώντας πως " είναι το Final Four, δεν χωρούν προγνωστικά. Δύο αγώνες είναι, όλα μπορούν να γίνουν. Ο Μπουρούσης λειτουργεί σαν τρίτος... πλεϊμέικερ για τη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί".

Συνέχισε τονίζοντας πως " το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι. Όλα τα παιδιά δίνουμε το κάτι παραπάνω. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ήρεμοι για να μπορέσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ας ελπίσουμε πως στον ημιτελικό και τον τελικό, η ιστορία θα εξελιχθεί όπως στην Κωνσταντινούπολη και το Λονδίνο, για μένα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε", ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει πως " οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν ο έκτος παίκτης μας στα δύο Final Four. Αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Βερολίνο, αφού απ όσο ξέρω θα βρίσκονται πολλές χιλιάδες φίλοι της Φενέρμπαχτσε στο γήπεδο για τα παιχνίδια".

Όσο για τη δουλειά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ψυχολογία της Φενέρμπαχτσε; " Έχουμε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μαζί μας. Δεν ενθουσιαζόμαστε ή απογοητευόμαστε ποτέ. Δεν μας αφήνει ποτέ να χαλαρώσουμε. Ακόμη και μετά το "διπλό" στη Μαδρίτη φρόντισε να μας ηρεμήσει και να μας εξηγήσει πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στη χρονιά", τόνισε και κατέληξε πως " το πιο σημαντικό είναι να είσαι πνευματικά σκληρός, αυτό είναι κάτι το οποίο παραδέχεται κι ο Μίλος (Τεόντοσιτς) ως μεγάλο πρόβλημα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις προηγούμενες διοργανώσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK