Ομπράντοβιτς: "Ξέρω πολλά χρόνια τον Μπουρούση"

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ενόψει του Final-4 ο πολυνίκης Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον Γιάννη Μπουρούση.

Ομπράντοβιτς: "Ξέρω πολλά χρόνια τον Μπουρούση"
Μπουρούσης Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς οδήγησε για δεύτερη σεζόν τη Φενέρμπαχτσε στο Final-4 και μετά την τέταρτη θέση πέρυσι στη Μαδρίτη θα κληθεί να την φέρει για πρώτη φορά στον τελικό.

Αντίπαλος της τουρκικής ομάδας η Μπασκόνια του Γιάννη Μπουρούση και στη συνέντευξη που παραχώρησε ο "Ζοτς" για το μεγάλο ματς της Παρασκευής μίλησε ξεχωριστά γι' αυτόν.

Ο Σέρβος κόουτς αποκρίθηκε με κολακευτικά λόγια όταν τον ρώτησαν για τον Έλληνα σέντερ, αφού οι δυο τους γνωρίζονται καλά: " Παίζει με αυτοπεποίθηση. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, είχε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις ενόσω ήταν στον Ολυμπιακό. Προφανώς και η σχέση που έχει με τον προπονητή του τον βοηθάει πολύ. Ξέρω ότι εμπιστεύεται τον Πέρας πολύ και ο Πέρας αυτόν. Αισθάνεται πολύ άνετα στο παρκέ.

Είναι ένας παίκτης που μιλάει πολύ στους συμπαίκτες, ιδίως στην άμυνα, και στις κομβικές στιγμές στην επίθεση η μπάλα θα καταλήξει στα χέρια του. Είναι από τους παίκτες που παίρνουν τις αποφάσεις. Καταλαβαίνει το μπάσκετ πολύ καλά, έχει πολλές ασίστ και γνωρίζω πως να παίξει ένας μ' έναν".

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK