Μπλατ: "Ουδέποτε είδα το καλάθι του Ράις"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν ειλικρινής. Παραδέχθηκε ότι δεν θυμάται τι έγινε στα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα του αγώνα!

Μπλατ: "Ουδέποτε είδα το καλάθι του Ράις"

Ο Αμερικανός προπονητής τόνισε: "Κερδίσαμε μια καλύτερη ομάδα. Και το κάναμε με εκπληκτικό τρόπο. Αν υπάρχουν κάποια ματς που μένουν αξέχαστα, πιστεύω ότι το σημερινό ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ελπίζουμε αυτό το momentum να κρατήσει ως την Κυριακή, διότι με όποιον και να παίξουμε θα αντιμετωπίσουμε και πάλι μια καλύτερη ομάδα, οπότε θα χρειαστεί να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα για να κερδίσουμε".

Ήμασταν στο -15 οπότε δεν μπορούσα να τους πω ότι θα κερδίσουμε, ή ότι θα διεκδικήσουμε η νίκη. Μπορούσα να βάλω μόνο έναν βραχυπρόθεσμο στόχο. Τους είπα να κλείσουμε τη διαφορά πριν το τέλος του δεκαλέπτου, όπως και κάναμε. Το πήγαμε στους 10. Στη συνέχεια όταν η διαφορά ήταν στους 5 και πάλι σε τάιμ-άουτ δεν τους μίλησα για τακτική. Τους είπα τώρα δεν είναι 10, είναι 5. Και αυτοί έχουν το άγχος. Οπότε εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να βγάζουμε άμυνα και να σπρώχνουμε τη μπάλα μπροστά.

Τίποτα δεν τελειώνει πριν τραγουδήσει η χοντρή" τονισε και αναφέρθηκε στην επίμαχη φάση με το σκορ στο -1. "Συνήθως λέμε να μην κάνουμε φάουλ πριν μπει η μπάλα μέσα γιατί είναι αντιαθλητικό. Στη συνέχεια ζητήσαμε να σπρώξουμε την μπάλα στη γωνία της δυνατής πλευράς για να μπορέσουμε να κάνουμε παγίδα με τον παίκτη που μαρκάρει το άουτ και να προσπαθήσουμε να κλέψουμε. Ετσι έγινε. Δεν κάναμε κλέψιμο, αλλά έφυγε η μπάλα από τα χέρια του Κριάπα.

Είμαι έμπειρος προπονητής, αλλά παραδέχομαι ότι στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα έπαθα μπλακ-άουτ, δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν είδα καν πως σκόραρε ο Ράις. Θα το δω το βράδυ στο ξενοδοχείο για να το πιστέψω. Απλά εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι αφού πήραμε έτσι την μπάλα, θα κερδίσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK