Ίβκοβιτς: "Ρεκόρ οι ασίστ και τα τρίποντα"

Στις επιδόσεις που είχαν οι παίκτες του στον τομέα των ασίστ και των σουτ από τα 6μ75 στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά τη νίκη επί της Νανσί.

Ίβκοβιτς: "Ρεκόρ οι ασίστ και τα τρίποντα"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε σχετικά: "Το παιχνίδι ήταν ήταν "κλειδί" για εμάς. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με αθλητικά προσόντα, αλλά που διαθέτει και ένα σούπερ σταρ και νικήσαμε δίκαια. Η βάση μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι στη θέση "5" εκεί όπου ο Ακινμπάλα ήταν τρομερός στα προηγούμενα ματς. Είχαμε ένα καλό διάβασμα, αφήνοντας τη Νανσί από τις 18 ασίστ στις 6-8. Πήραμε ρίσκο με το σουτ. Είχαμε ένα Σπανούλη πραγματικό ηγέτη, ελέγξαμε το ρυθμό, καλή κυκλοφορία της μπάλας και βάλαμε τα τρίποντα από τη γουίκ-σάιντ. Είναι ρεκόρ 22 ασίστ και 11 τρίποντα σε ένα καλά διαβασμένο το παιχνίδι. Τώρα συνεχίζουμε, τώρα που θα έχουμε και τους παίκτες πιο έτοιμους".

Ο προπονητής της Νανσί, Ζαν Λικ Μονσό δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί έπαιξε καλό και είχε ισορροπία. Είναι δύσκολο να τον νικήσει στην έδρα του, ιδίως όταν πετυχαίνει 90 πόντους. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δείξαμε πάντως ότι μπορούμε να βρούμε τους πόντους που δεν έβαλε ο Μπατούμ. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά σε κάθε παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK