Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 95-82

Με τον... εκτελεστή Στράτο Περπέρογλου να παίρνει τη σκυτάλη από τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 95-82 της Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς στο κατάμεστο ΣΕΦ και άρχισε νικηφόρα το Top16.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 95-82

Η εξέλιξη

Δια χειρός Σπανούλη (πόντοι, ασίστ) ο Ολυμπιακός απέκτησε εξ αρχής πλεονέκτημα έναντι της αργής στις αμυντικές περιστροφές Φενέρμπαχτσε. Το 12-4 και το 22-15 αποτύπωσαν την επιτυχημένη προσπάθεια των "ερυθρόλευκων" να... επιτεθούν στην άμυνα των φιλοξενούμενων και το 27-17 (με 9/10 δίποντα και 7 τελικές πάσες) ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Δεν μπόρεσαν ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης να προστατεύσουν τη διψήφια διαφορά και μετά το 37-24 η ομάδα του Ομπράντοβιτς έκλεισε την απόσταση. Ο Κλέιζα έδωσε σκορ, "χτυπώντας" τον Μπέγκιτς, και η Φενέρμπαχτσε μετά το 47-40 του 20' πλησίασε ακόμη και στους δύο (58-56), απειλώντας με προσπέρασμα.

Ο Σπανούλης κράτησε τον Ολυμπιακό στα δύσκολα, προτού ο Περπέρογλου συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ως MVP του Δεκεμβρίου. Αυτός επωμίστηκε όλο το βάρος για το 71-65 και αυτός απάντησε στον Πρέλντζιτς όταν η Φενέρ έφτασε σε απόσταση βολής (78-75), κάνοντας με δυο σερί τρίποντα το 84-75. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν το σθένος να επιστρέψουν ξανά και ο Ολυμπιακός, σκοράροντας κατά ριπάς μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό του, κατέκτησε μια άνετη νίκη στην πρεμιέρα του Top16.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Στράτος Περπέρογλου γιατί οι περισσότεροι από τους 21 πόντους του ήρθαν σ' ένα χρονικό σημείο που ο Ολυμπιακός δεν είχε άλλες επιθετικές επιλογές.

2. Ο Βασίλης Σπανούλης για τον τρόπο που άρχισε και τέλειωσε το ματς. Για μια ασίστ έχασε το νταμπλ - νταμπλ, ενώ είχε και 5 ριμπάουντ.

3. Ο Σέντρικ Σίμονς για τις άμυνες στη ρακέτα και τις πολλές κερδισμένες μάχες, μολονότι δεν έδωσε πόντους.

4. Ο Ματ Λοτζέσκι διότι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στην τελευταία περίοδο.

5. Ο Εμίρ Πρέλντζιτς, ο οποίος με τον Ομπράντοβιτς να τον καθοδηγεί, εξελίσσει το ταλέντο του και γίνεται ένας εκ των κορυφαίων γκαρντ στην Ευρώπη. Με... Διαμαντίδη μοιάζει.

Το φύλλο αγώνα

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο Top16 δεν θα μπορούσε να είναι πιο ελπιδοφόρο. Όχι τόσο για τους 95 πόντους, όσο για την αντίδραση των πρωταθλητών Ευρώπης υπό καθεστώς πίεσης. Άφησαν πίσω τις δυο σερί ήττες και υπερέβησαν το πρώτο εμπόδιο που βρήκαν στο δρόμο για τα προημιτελικά. Η Φενέρμπαχτσε είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και μια νίκη με 13 πόντους αναμένεται να φανεί ιδιαίτερα κρίσιμη στη συνέχεια.

Το live του αγώνα

20:33
Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο απόψε θα είναι κατάμεστο για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν. Sold-out το ΣΕΦ, καθώς έκαναν... φτερά και τα περίπου 12.000 εισιτήρια.  Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση. Άλλωστε, απόψε θα συγκρουστούν δύο ισχυρές ομάδες που διεκδικούν μία εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο (μαζί με την Μπαρτσελόνα), οι οποίες θα αποφέρουν το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας στην "οκτάδα" ενόψει Final-Four. Πέρα από αυτό όμως, πάντα έχουν ενδιαφέρον, αλλά και την δική τους ιστορία, τα παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Απόψε, βέβαια, επιστρέφει στον Πειραιά και ένας... φίλος από τα παλιά, αλλά αυτή την φορά ως αντίπαλος. Ο λόγος για τον Λίνας Κλέιζα, ο οποίος αποτέλεσε παίκτη του Ολυμπιακού την σεζόν 2009-2010, φτάνοντας με τους ερυθρόλευκους έως και τον τελικό της Euroleague τότε. Μάλιστα, είχε ανακηρυχθεί τότε τόσο σε πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, όσο και μέλος της κορυφαίας πεντάδας. Λογικά θα δεχτεί το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, δεν θα ισχύσει το ίδιο, βέβαια, και για τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος επί σειρά ετών αποτέλεσε τον προπονητή του Παναθηναϊκού.
20:34

20:37
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός απόψε θα πρέπει να προσέξει την δημιουργικότητα της Φενέρμπαχτσε από τα φόργουορντ που διαθέτει. Όσο και αν φαίνεται περίεργο, οι Τούρκοι έχουν ως δημιουργό τον Πρέλτζιτς (5.5 ασίστ), ο οποίος είναι "3άρι". Λοτζέσκι και Περπέρογλου θα αναλάβουν κυρίως το μαρκάρισμα του.
20:39
Ο Ολυμπιακός απόψε θα αγωνιστεί δίχως τους Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να κάνει εγχείρηση στο γόνατο (δεν είναι σίγουρο ακόμη, καθώς συζητάει όλα τα ενδεχόμενα το ιατρικό-τιμ της ομάδας), ενώ ο 28χρονος πάουερ-φόργουορντ έχει πρόβλημα στην μέση (κήλη). Αυτό σημαίνει πως θα αυξηθούν και απόψε οι αρμοδιότητες του Γιώργου Πρίντεζη στο "4", ενώ στη συγκεκριμένη θέση θα "ανέβει", παίζοντας όσο χρειαστεί, και ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
20:42
Το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού σιγά-σιγά γεμίζει, ενώ οι παίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια τους. Απόψε έχουν γενέθλια τόσο ο Σέντρικ Σίμονς (27), όσο και ο Λίνας Κλέιζα (28).
20:42
Στην 12άδα του Ολυμπιακού ο Κόλινς!
20:43
Στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού μπήκε ο Κόλινς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, καθώς ο Δημήτρης Κατσίβελης (διάστρεμμα) ένιωσε ενοχλήσεις. Συγκεκριμένα η δωδεκάδα των Πρωταθλητών Ευρώπης θα είναι η εξής: Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Μάντζαρης.
20:47
Γεμίζει σιγά-σιγά το γήπεδο. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα υπάρχει sold-out στην αναμέτρηση και έξω από το ΣΕΦ υπάρχει κυκλοφοριακό χάος. "Ζεσταίνεται" η κερκίδα, με τον κόσμο να ξεκινά να τραγουδά συνθήματα για την ομάδα τους. Οι παίκτες των δύο ομάδων παραμένουν στα αποδυτήρια. 
20:48
Το κόψιμο της βραδιάς ανήκει στον Κώστα Παπανικολάου, η φάση της βραδιάς στον Γιάννη Μπουρούση, ενώ αξιοσημείωτη είναι η ομαδική προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Απολαύστε όλα τα VIDEOS της ημέρας
20:51
Ο Μάρντι Κόλινς στην 12άδα του Ολυμπιακού, λοιπόν, και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μόλις βγήκε στο παρκέ μέσα σε αποθέωση και η ομάδα του Πειραιά. Ο κόσμος χειροκρότησε "ζεστά" τους Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ.
20:52
Στο παρκέ και η ομάδα της Φενέρμπαχτσε, η οποία αποδοκιμάστηκε έντονα από τον φίλαθλο κόσμο στο ΣΕΦ. Παράλληλα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τραγουδούν συνθήματα εναντίον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με λευκές εμφανίσεις. 
20:55
Έχει "ζεσταθεί" η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, με τους φιλάθλους στην κερκίδα να έχουν αρχίσει το... τραγούδι. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την προθέρμανση τους, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάθεται στον πάγκο της ομάδας μαζί με τους συνεργάτες του.
20:59
Σε βίντεο η αποθεωτική είσοδος των Πρωταθλητών Ευρώπης στο ΣΕΦ.
21:02
Με δεδομένο πως Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα θα παλέψουν για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα είναι σημαντικό τόσο για τους Πειραιώτες, όσο και για τους Τούρκους. Όχι μόνο η νίκη, αλλά ακόμη και η διαφορά πόντων σε ενδεχόμενη ισοβαθμία στο τέλος. 
21:05
Πολλά πανό στις κερκίδες του ΣΕΦ, από διάφορες πόλεις και περιοχές της χώρας. Έχει σχεδόν γεμίσει το ΣΕΦ αυτή την στιγμή. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένουν να βγει στον αγωνιστικό χώρο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ώστε να τον αποδοκιμάσουν.
21:06
Να ξαναπούμε την 12άδα του Ολυμπιακού: Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Πρίντεζης, Αγραβάνης και Μάντζαρης. Έμεινε εκτός ο Κατσίβελης (διάστρεμμα), όπως και οι Λο (γόνατο) και Πέτγουεϊ (μέση).
21:08
Μόλις παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. 
21:09
Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προθέρμανση τους. Μόλις έφτασε στα επίσημα του ΣΕΦ και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. 
21:12
Δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού και οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής. Λο, Πέτγουεϊ, Καββαδάς, Κατσίβελης και Χριστοδούλου, Έχει γεμίσει στο ΣΕΦ. Σε περίπου 10 λεπτά θα έχουμε και το τζάμπολ στην αναμέτρηση.
21:15
Ξεκινά η παρουσίαση των δύο ομάδων. Πρώτα της Φενέρμπαχτσε, μέσα σε αποδοκιμασίες. 
21:15
Ο Λίνας Κλέιζα πήρε ένα χλιαρό χειροκρότημα από τον κόσμο του Ολυμπιακού.
21:16
Μέσα σε αποθέωση η παρουσίαση των επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητών Ευρώπης. Ωραία ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ. 
21:17
Η είσοδος του Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ.
21:22
O Σίμονς κάνει την εκκίνηση (2-0) και ο Μπογκντάνοβιτς απαντά σε μηδενικό χρόνο
21:22
Αστοχος ο Σπανούλης, στα 3'' πριν το τέλος της επίθεσης
21:23
Ο Πρίντεζης σταματά τον Κλέιζα
21:23
Ο Σπανούλης περνά τους πάντες και φτάνει στο λέι απ (4-2)
21:23
Πρώτο φάουλ του Σίμονς (στον Βίντμαρ)
21:24

Καλό βράδυ. Ο Ολυμπιακός από νωρίς κτυπάει την ρακέτα της Φενέρ. Καλάθι ο Σίμονς και λέι απ ο Σπανούλης. Λογικά οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιτεθούν στην άμυνα της Φενέρ.

21:24
Ο Πρέλντζιτς βρίσκει τον Βίντμαρ και 4-4 (1.55'')
21:24
Ο Βίντμαρ σταματά με φάουλ τη νέα... έφοδο του Σπανούλη
21:24
Ο Σπανούλης σερβίρει έτοιμο καλάθι στον Σίμονς (6-4, 2.20'')
21:25
Ο Πρίντεζης περνά τον Κλέιζα και 8-4 (2.50'')
21:25
Προηγήθηκε τάπα του Σίμονς στον Μπογκντάνοβιτς
21:25
Ο Βίντμαρ σταματά τον αιφνιδιασμό του Ολυμπιακού
21:26
Δεύτερο φάουλ για τον Σλοβένο που αποσύρεται. Στη θέση του ο Ζόριτς.
21:26
Ο Ματ Λοτζέσκι για το 10-4
21:26
Ο Πρέλντζιτς αστοχεί σε λέι απ
21:26
Ο Kill Bill για το 12-4, "πουλώντας" με προσποίηση τον Κλέιζα (12-4). Τάιμ άουτ για τη Φενέρμπαχτσε
21:27
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει σε 3' συμμετοχής 2/2 διπ., 0/1 τριπ. και 2 ασίστ
21:27

Τρομερή ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ΣΕΦ και φαίνεται να βοηθάει στο ξεκίνημα του Ολυμπιακού. Ο Σπανούλης μπήκε με φούρια απέναντι στον Μακάλεμπ αλλά η διαφορά είναι ο Σίμονς σε άμυνα κι επίθεση.

21:27
Η Φενέρ έως τώρα έχει 2/6 σουτ
21:28
Ο Ολυμπιακός τρέχει σερί 8-0, το οποίο τελειώνει ο Πρέλντζιτς (12-7, 3.55'')
21:28
Ο Σπανούλης παίρνει το μάξιμουμ (σκοράρει και κερδίζει φάουλ από τον ΜακΚάλεμπ)
21:29
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χάνει τη βολή (14-7, 4.13'')
21:29
Ο Ζόριτς για το 14-9, 4.20''
21:30
Ο Σίμονς στη γραμμή των βολών, μετά το άκομψο φάουλ του Ζόριτς
21:30
1/2 βολές για τον Σίμονς (15-9)
21:31
Ο Ντάνστον στη θέση του Σίμονς
21:31
Εύκολα κάτω από το καλάθι ο Ζόριτς (15-11, 5.20)
21:31
Ο Σπανούλης δίνει και πάλι τη λύση (17-11, 5.25''). Εχει φτάσει τους 8π.
21:31
Ο ΜακΚάλεμπ τρέχει γρήγορα για το 17-13
21:31

Η παρουσία του Ζόριτς δημιουργεί πρόβλημα κυρίως επειδή ο Πρέλτζιτς νικά κατά κράτος τον Λοτζέσκι και μοιράζει την μπάλα.

21:32
Ο Πρέλντζιτς από την κορυφή (ελεύθερος) για το 17-15 (6')
21:33
Ο Σπανούλης στη γραμμή των βολών και με 2/2 φτάνει τους 10 πόντους (19-15)
21:33
Ο Μπογκντάνοβιτς χάνει δυο προσπάθειες και... η κατοχή παραμένει της ομάδας του
21:33
Αστοχος ο ΜακΚάλεμπ
21:34
Ο Κλέιζα προσπάθησε να κλέψει, ο Ντάνστον σώζει την... παρτίδα και ο Μάντζαρης αστοχεί
21:34
Αστοχος ο Ζόριτς, ο Μάντζαρης βρίσκει το στόχο από τα 6.75 (22-15, 7.20'')
21:34

Κόλλησε η επίθεση του Ολυμπιακού διότι επιμένει να σουτάρει τρίποντα, αντί να πάει στην ρακέτα όπως ξεκίνησε.

21:35
Ο Ονάν δοκιμάζει την τύχη του και αστοχεί
21:35
Φάουλ του Κλέιζα στον Πρίντεζη (ο Λιθουανός διαφωνεί με χαρακτηριστικούς μορφασμούς)
21:35
Μπιέλιτσα και Μπογκτνάνοβιτς στο παρκέ. Κλέιζα και Πρέλντζιτς στον πάγκο
21:36
Ο Περπέρογλου στη θέση του Λοτζέσκι
21:36
Εχασε και τις δυο βολές ο Πρίντεζης
21:36
Ο Μπογκντάνοβιτς ανοίγει το λογαριασμό του
21:37
Νέο τρίποντο από τον Μάντζαρη (25-17, 8.20'')
21:37
Η ασίστ ήταν του Σπανούλη (έχει τρεις) που χρεώθηκε φάουλ (τέταρτο ομαδικό του Ολυμπιακού)
21:38
Βήματα του Μπιέλιτσα
21:38
Ο Σπανούλης κάνει 4 τις ασίστ του και ο Ντάνστον το σκορ σε 27-17
21:39
Ο Μπιέλιτσα μειώνει σε 27-19 (30''' για το τέλος της περιόδου)
21:39
Ο Περπέρογλου αστοχεί από τα 6.75
21:39
Τέλος πρώτης περιόδου. Ο Ολυμπιακός προγείται 27-19
21:39

Μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού ότι άπαντες κυνηγούν το αμυντικό ριμπάουντ. Ο Σπανούλης είναι συνέχεια κοντά στην ρακέτα και βοηθάει. Γενικώς. Έχει 10πόντους και τέσσερις ασσίστ με τον Ολυμπιακό να κάνει τρομερό παιχνίδι σε ρυθμό που η Φενέρ επί του παρόντος δεν μπορεί να ακολουθήσει.

21:40
Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν 9/10 διπ., 2/5 τριπ. και 3/7 βολές, 7-1 ριμπ. και 7 ασίστ. Οι 4 είναι του Σπανούλη που έχει 10π., με 4/4 διπ., 0/1 τριπ., 2/3 βολές και 1 ριμπ.
21:40
Οι γείτονες είχαν στο πρώτο δεκάλεπτο 8/16 διπ., 1/4 τριπ. 7-3 ριμπ., 1 λάθος και 3 ασίστ
21:41
Οι Ζόριτς και Μπογκντάνοβιτς έχουν από 4π. (ο δεύτερος 2/6 σουτ)
21:42
Ο Ονάν φτάνει μέχρι το καλάθι, αλλά αστοχεί
21:42
Ο Σλούκας στη θέση του Σπανούλη
21:42
Ο Μπογκντάνοβιτς νικά τον Πρίντεζη (27-21, 10.30'')
21:42
Ο Περπέρογλου για το 29-21
21:43
Ο Αγραβάνης στη θέση του Πρίντεζη
21:44
Ο Μάντζαρης κάνει φάουλ στον Ονάν
21:44
Ο Αγραβάνης χρεώνεται φάουλ στον Μπιέλιτσα
21:44
Είναι το τρίτο ομαδικό του Ολυμπιακού, σε 1.30 στη β' περίοδο
21:44
Ο Μπιέλιτσα ευστοχεί στην πρώτη βολή, αστοχεί στη δεύτερη (29-22)
21:45
Ο Σλούκας αστοχεί, αλλά ο Περπέρογλου παίρνει το ριμπάουντ
21:46
Φάουλ του Αγραβάνη (το δεύτερο) σε διεκδίκηση ριμπάουντ, στον Μπογκντάνοβιτς
21:46
Ο Ονάν αστοχεί από τα 6.75
21:46
Ο Ζόριτς σταματά τον Σπανούλη
21:46

Η Φενέρ θα προσπαθήσει να ρίξει τον ρυθμό  και να πάει περισσότερο στην ρακέτα.

21:46
Ο Μπογκντάνοβιτς αστοχεί σε ελεύθερο σουτ από τη γωνία
21:46
Ο Μπογκντάνοβιτς σταματά... άκομψα τον Σπανούλη
21:47
Εκτός ο Ονάν και ο ΜακΚάλεμπ, εντός οι Μαχμούτογλου και Σιπάχι
21:48
Ο Σιπάχι πάνω στον Σπανούλη, ο Σλούκας αστοχεί, ο Ντάνστον στο ριμπάουντ και ο Σπανούλης κάνει 13 τους πόντους του (32-22)
21:48
Τρίτο φάουλ από τον Αγραβάνη
21:48
(στον Ζόριτς)
21:48
Ο Κροάτης στη γραμμή των βολών
21:49
Ο Λοτζέσκι στη θέση του Αγραβάνη
21:49
2/2 βολές του Ζόριτς (32-24, 13.06)
21:50
Σπανούλης για τρίποντο και πάλι, με τον Σιπάχι πάνω του και... 35-24 (13.30"')
21:50
Ο Σιπάχι επιχειρεί να απαντήσει, αστοχεί, αλλά η κατοχή παραμένει της Φενέρ
21:50

Στους 16 ο Σπανούλης και ο Ολυμπιακός χάρις τον αρχηγό του πατάει το γκάζι. Ζήτημα μόνο τα ριμπάουντ με το κοντό σχήμα.

21:50
Ο Κλέιζα στη θέση του Μπιέλιτσα
21:51
Ο Μαχμούτογλου βρίσκει σίδερο, το ριμπαόυντ ο Ζόριτς, κλέψιμο από τον Σλούκα
21:51
Αστοχο το τρίποντο του Σπανούλη στον αιφνιδιασμό
21:51
Ο Σίμονς στη θέση του Ντάνστον
21:52
Ο Σλούκας από κοντά για το 37-24 (14.28'')
21:52
11/15 τα δίποντα του Ολυμπιακού
21:52
Ο Μαχμούτογλου κάνει 2/8 τα τρίποντα των Τούρκων (37-27)
21:53
Ο Βίντμαρ σταματά με φάουλ τον Σπανούλη. Είναι το τρίτο του. Τάιμ άουτ
21:53
Ο Ολυμπιακός έχει 73% στα δίποντα (11/15) και το αντίστοιχο της Φενέρμπαχτσε είναι 47% (9/19)
21:53
Τα ριμπάουντ είναι 10-4 για τον Ολυμπιακό και 9-6 για τους γείτονες
21:54
Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ούτε ένα λάθος σε 15.06. Η Φενέρ έχει 2
21:54
Ο Σπανούλης έχει 16π., με 4/5 διπ., 2/4 τριπ., 2/3 βολές, 2 ριμπ. και 4 ασίστ
21:54
Ο Περπέρογλου δεν νικά τον Κλέιζα
21:55
Ο Ζόριτς στη θέση του Βίντμαρ και ο Πρέλντζιτς αντί του Σιπάχι
21:55
Δεύτερο φάουλ του Σίμονς. Στη θέση του ο Μπέγκιτς
21:55
Ο Ζόριτς στις βολές
21:55
Ο Κροάτης 1/2 βολές διαμορφώνει το 37-28
21:56
Ο Μπέγκιτς χάνει την μπάλα, μέσα από τα χέρια του
21:56
Ο Σλούκας χρεώνεται φάουλ στον Μπογκντάνοβιτς
21:56
Ο Κροάτης αστοχεί στην πρώτη προσπάθεια
21:57
Ευστοχεί στη δεύτερη (37-29, 15.29'')
21:57

Πρόβλημα για τον Ολυμπιακό το σκοράρισμα στην ρακέτα στις τελευταίες επιθέσεις. Εκεί κολλάει λίγο.

21:57
Ο Πρίντεζης στη θέση του Περπέρογλου
21:58
Δεύτερο φάουλ του Κλέιζα (στον Πρίντεζη)
21:58
Ο Πρίντεζης διαμορφώνει το 38-29 (16.06'')
21:58
Ο Σλούκας δέχθηκε χτύπημα στη μύτη (από τον Μπογκντάνοβιτς)
21:59
Ο Μαχμούτογλου ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων (39-32, 16.29)
21:59
Ο Λοτζέσκι αστοχεί από τα 6.75 (με παίκτη πάνω του). Ο Πρίντεζης κερδίζει φάουλ, σε διεκδίκηση ριμπάουντ
22:00
Ο διεθνής φόργουορντ ευστοχεί στην πρώτη προσπάθεια
22:00
Εύστοχος ο Πρίντεζης και στη δεύτερη βολή (41-32, 16.46)
22:00
Δεύτερο φάουλ του Λοτζέσκι
22:01
Αποσύρεται και στη θέση του ο Μάντζαρης (με τρία γκαρντ ο Ολυμπιακός -Σλούκας, Σπανούλης και Μάντζαρης)
22:01

Κτυπάει η Φενέρ συνέχεια τον Λοτζέσκι και κερδίζει εύκολα-άκοπα τα φάουλ.

22:01
Ο Πρέλντζιτς βάζει ένα ζευγάρι βολών
22:01
Ο Πρίντεζης για το 43-34, με ασίστ του Μπέγκιτς
22:02
Ο Μπέγκιτς κόβει το οπτικό πεδίο του Μαχμούτογλου
22:02
Δεύτερο φάουλ του Μπογκντάνοβιτς (στον Πρίντεζη)
22:02
Ο Πρίντεζης προσθέτει άλλους δυο πόντους από τις βολές (17.39'')
22:03
Τάιμ άουτ της Φενέρ
22:03
Ο Πρίντεζης έχει φτάσει τους 10 πόντους (2/2 διπ., 6/8 βολές, 0/3 τριπ.), 2-1 ριμπ. και 2 ασίστ σε 11.21''
22:04
Ο Ολυμπιακός έχει τις διπλάσιες ασίστ από τη Φενέρ (10-5)
22:04
Πρώτοι πόντοι για τον Κλέιζα (45-36, 17.10'')
22:04

Καλό διάστημα για τον Πρίντεζη που έδωσε αυτό που ήθελε ο  Μπαρτζώκας, πόντους στην ρακέτα ή από βολές.

22:04
Ο Κλέιζα πήρε φόρα (45-38, μπροστά στον Μπέγκιτς)
22:05
Ο Σλούκας αστοχεί στη λήξη του χρόνου
22:05
Airball του Κλέιζα από τη γωνία και ο Πρίντεζης καρφώνει στον αιφνιδιασμό, μετά την ασίστ του Σπανούλη (5 οι ασίστ του) και 47--38
22:06
Ο Μπογκντάνοβιτς σε ανισόρροπο σουτ για το 47-40
22:06
Τάιμ άουτ για τον Ολυμπιακό
22:07
16π. ο Σπανούλης, 12 ο Πρίντεζης και ακολουθεί ο Μάντζαρης με 6
22:07

Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπορεί να κρατήσει τις διαφορές. Ένα ζήτημα είναι η έλλειψη βοήθειας από τους ψηλούς  και οι χαμένες μάχες του Μπέγκιτς. Απόδειξη; δύο εύκολα λέι απ του Κλέιζα.

22:07
Για τη Φενέρ από 7 πόντους έχουν οι Ζόριτς και Πρέλντζιτς και 9 ο Μπογκντάνοβιτς
22:08
Ο Μάντζαρης διορθώνει λάθος του Σλούκα, ο Ντάνστον δεν καταφέρνει να σουτάρει και τέλος πρώτου ημιχρόνου (47-40)
22:08
Ο Ολυμπιακός μέτρησε στο πρώτο ημίχρονο 9/13 βολές, 13/19 δίποντα και 4/12 τρίποντα, 13-5 ριμπ., 2 λάθη και 11 ασίστ
22:09
Ο Σπανούλης είναι ο πρώτος σκόρερ με 16π. (2/3 βολ., 4/5 διπ., 2/4 τριπ., 3-0 ριμπ., 5 ασίστ). Ο Πρίντεζης είναι επίσης διψήφιος (12π., 3/3 διπ., 0/3 τριπ., 6/8 βολές, 2-1 ριμπ., 2 ασίστ και 4 κερδισμένα φάουλ)
22:10

Πανέμορφο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να κυριαρχει ελέω Σπανούλη αλλά να μην μπορεί να κρατήσει την διαφορά σταθερά πάνω από τους 10 λόγω των αδυναμιών του Μπέγκιτς στις βοήθειες. Τρομερός ρυθμός, παίρνει τα ριμπάουντ ο πρωταθλητής Ευρώπης αλλά ακόμα ο αγώνας έχει δρόμο. Ο Σπανούλης τα κάνει όλα με 16 πόντους, πέντε ασσίστ και μηδέν λάθη, βοήθησε πολύ ο Πρίντεζης και στο ξεκίνημα ο Σίμονς, πρόβλημα οι άμυνες του Μπέγκιτς και τα τελειώματα του Ντάνστον. Ο αγώνας έχει πολύ δρόμο ακόμα.

22:11
Μετά το 37-24 (στο 14.24'') η Φενέρμπαχτσε μάζεψε τη διαφορά στους 7π.
22:12
Οι γείτονες είχαν 7/10 βολές, 12/23 διπ. και 3/10 τριπ., 12-6 ριμπ., 2 λάθη και 5 ασίστ.
22:12
Πρώτος σκόρερ είναι ο Μπογκντάνοβιτς με 9π. (4/8 διπ., 0/1 τριπ., 1/2 βολές, 2-1 ριμπ., 1 ασίστ), οι Ζόριτς και Πρέλντζιτς έχουν από 7
22:20
Ο Λίνας Κλέιζα έπαιξε για 13.41'' και είχε 4π. (2/3 διπ., 0/1 τριπ.), 1 ριμπ. και 2 φάουλ
22:23
Ο Πρέλντζιτς με λέι απ για το 47-42 (20.21'')
22:23
Ο Ντάνστον για το 49-42, μετά την ασίστ του Σπανούλη (είναι η 6η)
22:24
Οι Σπανούλης, Μάντζαρης, Περπέρογλου, Πρίντεζης και Ντάνστον για τον Ολυμπιακό
22:24

Με ψηλό γκαρντ στον Σπανούλη(Πρέλτζιτς) ξεκινά στην άμυνα ο Ομπράντοβιτς. Καλή επιλογή, σκριν του παίκτη του Κλέιζα ώστε να πηγαίνει  ο Σπανούλης στο  1-1 τον Λιθουανό.

22:25
Εύστοχος ο Περπέρογλου (51-42, 21.34'')
22:25
ΜακΚάλεμπ, Πρέλντζιτς, Μπογκντάνοβιτς, Κλέιζα και Ζόριτς για τη Φενέρ
22:26
Ο Κλέιζα εντός χρόνου για το 41-45 (22.06''), από τα 8 μέτρα
22:26
Ο Ζόριτς στέλνει τον Σπανούλη στις βολές (αυτό είναι το 3ο φάουλ του Κροάτη)
22:26
Ο Σπανούλης ευστοχεί και 53-45 (22.14'')
22:27
Ο Κλέιζα δεν νικά τον Πρίντεζη και ο Σπανούλης παίρνει το ριμπάουντ
22:27
Ο Μάντζαρης βρίσκει χώρο και εκτελεί (56-45, 23.02'')
22:27
Ο Πρέλντζιτς απαντά γρήγορα (56-47, 23.20'')
22:28
Τάπα του Ζόριτς στον Περπέρογλου, ο Κλέιζα χάνει κάρφωμα και μετά "κόβεται" από τον Ντάνστον
22:29
Δεύτερο φάουλ του Ντάνστον
22:29
Ο ΜακΚάλεμπ βρήκε τον Ζόριτς και 56-49 (24.02')
22:29
Λάθος πάσα Σπανούλη (το πρώτο του λάθος). 56-51 με κάρφωμα του Ζόριτς (24.30'')
22:30
Αστοχος ο Σπανούλης (με τον Μπιέλιτσα πάνω του)
22:30
Λάθος του Πρέλντζιτς
22:30
Αστοχος από τη γωνία ο Περπέρογλου, που παίρνει το ριμπάουντ, σκοράρει και κερδίζει ριμπάουντ
22:31

H Φενέρ δουλεύει καλά πάνω στο Σπανούλη κι ελπίζει ότι οι υπόλοιποι δεν θα βάλουν. Δικαιώθηκε για λίγο. Ο Ολυμπιακός θέλει πόντους από το "5". Σπουδαία φάση από τον Περπέρογλου που βγάζει με τέσσερα φάουλ τον Ζόριτς.

22:31
Τέταρτο φάουλ του Ζόριτς, με τον "Περπέ" να 'χει διαμορφώσει το 58-51. Εκκρεμεί η βολή. Θα την εκτελέσει μετά το τάιμ άουτ
22:32
18 οι πόντοι του Σπανούλη, 12 του Πρίντεζη, 6 του Περπέρογλου, 5 του Σίμονς, 4 του Ντάνστον, από 2 οι Σλούκας και Λοτζέσκι
22:32
Χάνει τη βολή ο Περπέρογλου
22:32
Φάουλ του Πρίντεζη, σε τρίποντο του Μπιέλιτσα
22:33
Ο Μπιέλιτσα ευστοχεί στις βολές και 58-54  (25.28)
22:33

22:34
Το 56-45 (22.52) έγινε 58-54
22:34
Αστοχεί ο Σίμονς
22:34
Ο ΜακΚάλεμπ κόβει τη διαφορά στους 2 πόντους (58-56)
22:34
Αστοχος ο Περπέρογλου από το τρίποντο
22:35

Το ψηλό σχήμα του Ομπράντοβιτς με Μπιέλιτσα, Μπογκντάνοβιτς, Πρέλτζιτιτς μπερδεύει τον Ολυμπιακό και γυρνάει το παιχνίδι. Ζώνη από τον Σέρβο με δύο παίκτες να κλείνουν τον δρόμο στον Σπανούλη.

22:35
Στη στεφάνη το σουτ του Μπιέλιτσα από τα 9 μέτρα
22:35
Ο Σπανούλης δίνει τη λύση και 60-56 (27')
22:36
Ο Σπανούλης παίρνει και ριμπάουντ (μόλις τα έκανε 5). Ο ΜακΚάλεμπ φτάνει τα 3 φάουλ με αυτό στον Kill Bill
22:36
Νέο άστοχο σουτ του Μπιέλιτσα
22:36
Ο Σλούκας στη θέση του Μάντζαρη
22:37
Ο Βίντμαρ στον Σπανούλη και λάθος του αρχηγού του Ολυμπιακού. Λάθος και του ΜακΚάλεμπ (1.47'' για το τέλος της γ περιόδου)
22:37
Από τα 3 μέτρα ο Λοτζέσκι για το 62-56 (28.27'')
22:37
Αστοχο σουτ του Μπογκντάνοβιτς
22:38
Η Φενέρ έχει 4/14 τρίποντα και 17/33 δίποντα
22:38

Κουράζεται ο Σπανούλης και θα είναι ζήτημα πόσο θα αντέξει. Χρειάζονται ποντοι από τον Λοτζέσκι και τον Σίμονς.

22:38
Χάνει τρίποντο ο Λοτζέσκι
22:38
Ο Πρέλντζιτς αστοχεί από τα 6.75, όντας ελεύθερος
22:38
Ο Σπανούλης κάνει 3 τα διαδοχικά άστοχα τρίποντα
22:39
Ο ΜακΚάλεμπ αστοχεί, ο Βίντμαρ παίρνει το ριμπάουντ, αλλά επίσης αστοχεί
22:39
Τέλος τρίτης περιόδου: 62-56
22:40
Ο Ολυμπιακός έχει 18/29 δίποντα, 5/17 τρίποντα και 11/16 βολές, 20-6 ριμπ., 2 κλεψ., 4 λάθη και 13 ασίστ. Η Φενέρμπαχτσε (που έφτασε στο καλάθι τη διαφορά στο 58-56) έχει 10/13 βολές, 17/35 διπ. και 4/16 τριπ., 21-10 ριμπ., 2 κλεψ., 5 λάθη και 9 ασίστ
22:40

Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι έχει παίξει 27 από τα 30 λεπτά ο Σπανούλης. Κρατάει την ομάδα του αλλά η κούραση θα μετρήσει. Ο Ολυμπιακός κόλλησε λίγο στην ζώνη της Φενέρ διότι σταθερά δεν έχει παίκτη να του δώσει πόντους κοντά στο καλάθι. Στην άμυνα δίνει τρίποντα σε Πρέλτζιτς και Μπιέλιτς, κάτι που δικαιώνει τον Μπαρτζώκα, όμως το ζητούμε έγινε η επίθεση.

22:41
Στους 20π. ο Σπανούλης (5/7 διπ., 2/6 τριπ., 4/5 βολές), 5 ριμπ, 2 λάθη και 7 ασίστ
22:41
15-16 το επί μέρους της τρίτης περιόδου
22:41
Ο Βίντμαρ αλλοίωσε το σουτ του Σλούκα
22:41
Ο Μπιέλιτσα σερβίρει στον Βίντμαρ (62-58, 30.30'')
22:42
Ο Σπανούλης στον πάγκο, ο Μάντζαρης στο παρκέ. Ο Ντάνστον στη θέση του Σίμονς
22:42
Η πεντάδα του Ολυμπιακού είναι Σλούκας, Μάντζαρης, Λοτζέσκι, Περπέρογλου και Ντάνστον
22:43
Ο Περπέρογλου πέρασε τους πάντες για το 64-58 (31')
22:43
Λάθος της Φενέρ, άστοχος ο Μάντζαρης, αλλά ο Περπέρογλου με φόλοου διαμορφώνει το 66-58. Τάιμ άουτ για τη Φενέρ
22:44
Ο "Περπέ" γίνεται ο τρίτος διψήφιος του Ολυμπιακού, με 10π. (20π. ο Σπανούλης και 12 ο Πρίντεζης)
22:44

Σπουδαία δουλειά από τον Περπέρογλου απόντος του Σπανούλη. Ο Ολυμπιακός με το κοντό σχήμα τρέχει και μπερδεύει αυτός τον Ομπράντοβιτς.

22:46
Φάουλ του Μάντζαρη στον Μπογκντάνοβιτς
22:46
Τάπα του Σίμονς στον Μπογκντάνοβιτς
22:46
Ο Μπογκντάνοβιτς κάνει 11 τους πόντους του (66-60)
22:47
Νέα κατοχή της Φενέρμπαχτσε
22:47
Μετά το άστοχο δίποντο του Μάντζαρη
22:47
Αλλο ένα άστοχο σουτ του ΜακΚάλεμπ (έχει 2/6), φάουλ του Μπιέλιτσα στον Περπέρογλου
22:47

Ποστάρει συνεχώς η Φενέρ και ως αποτέλεσμα δεν έχει ρυθμό. Ο Ολυμπιακός θέλει δύο καλά σουτ να ξεκολλήσει.

22:48
Ο Μαχμούτογλου σταματά με φάουλ τον Περπέρογλου (είναι το 3ο του διεθνή Τούρκου). Στη θέση του ο Ονάν
22:48
Ο Περπέρογλου κάνει 13 τους πόντους του (69-60, 33.20'')
22:49
Ο "Περπέ" έχει 13π., με 5/8 διπ., 1/4 τριπ.,.0/1 βολή, 2-3 ριμπ., 1 κλεψ. και 3 κερδισμένα φάουλ
22:49
Ο Μπογκντάνοβιτς από τη γραμμή των βολών για το 69-63 (33.30''). Στη θέση του ο Πρέλντζιτς
22:49
Ο Περπέρογλου αστοχεί από τα 6.75
22:49
1.10 για το τέλος και 87-80 με βολές του Μπογκντάνοβιτς
22:50
Επιστρέφει στο παρκέ ο Σπανούλης
22:50
Ο Περπέρογλου ίπταται για το 71-65 (34.20'')
22:50

Τρομερή κόντρα Περπέρογλου-Μπογκντάνοβιτς.  Το ακόμα πιο ενδιαφέρον; Περπέρογλου, Σπανούλης είναι οι δύο πρώτοι ριμπάουντερ του Ολυμπιακού. Καθυστέρησε λίγο η επιστροφή του Σπανούλη. Πάντως ο Μπαρτζώκας κέρδισε πολλά λεπτά ξεκούρασης του αρχηγού του. Σαρώνει στο 4 ο Περπέρογλου.

22:51
Ο Βίντμαρ περνά από τον Ντάνστον, σκοράρει, κερδίζει και φάουλ (71-67)
22:51
Ο Σλοβένος χάνει τη βολή (34.40'')
22:52
Ο Σπανούλης δημιουργεί και ο Λοτζέσκι σκοράρει το πρώτο του τρίποντο (74-67)
22:52
Ο Βίντμαρ κυριαρχεί στη ρακέτα (74-69, 35.10'')
22:52
Αστοχος ο Μάντζαρης στη λήξη του χρόνου (της επίθεσης)
22:53
Κλέβι ο Λοτζέσκι από τον Πρέλντζιτς και καρφώνει για το 76-69 (36.05'')
22:53
Ο Πρέλντζιτς στο τέλος της επίθεσης σκοράρει από τα 6.75 (36.40'', 76-72)
22:54
14 οι πόντοι του Τούρκου
22:54
Στις βολές ο Σπανούλης, μετά το φάουλ του Βίντμαρ (είναι το 4ο του)
22:54
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ευστοχεί και στις δυο προσπάθειες (78-72)
22:54

Ανεβαίνει ο Λοτζέσκι με τον Σπανούλη να μοιράζει την μπάλα. Το κοντό σχήμα έχει ως μειονέκτημα την άμυνα στην ρακέτα.

22:55
Ζόριτς και Μπογκντάνοβιτς στο παρκέ
22:55
Ο Πρέλντζιτς και πάλι σηκώνει το βάρος και ευστοχεί για το 78-75
22:55
Ο Περπέρογλου κρατά μακριά τον Ολυμπιακό (81-75, 2.20 για το τέλος)
22:55
Ο Ντάνστον κόβει τον Ζόριτς
22:56
21 οι πόντοι του Περπέρογλου για να διαμορφώσει το 84-75, 1.45'' για το τέλος
22:56
Τάιμ άουτ για τη Φενέρμπαχτσε
22:57

Πώς πέρασε ο Σπανούλης την μπάλα από τέσσερις αντιπάλους για να βγει το ελεύθερο τρίποντο του Περπέρογλου; Και άλλο ένα αμέσως μετά από τον Περπέρογλου που έφτασε στους 21. Μεγάλη μάχη με ...Σπανούλη. 22-21.

22:57
Ο Περπέρογλου έχει σκοράρει τους 15 από τους 22 πόντους του Ολυμπιακού, στην τέταρτη περίοδο
22:58
Ο Μπιέλιτσα από τα 6.75 για το 84-78
22:58
Ο Σπανούλης "σκοτώνει" τη Φενέρ, με ένα ακόμα τρίποντο (87-78)
22:58
1.18 για το τέλος
22:59
25 οι πόντοι του Kill Bill (3/7 τρίποντα)
22:59
Τάιμ άουτ για τη Φενέρ
22:59

Όχι που θα τον άφηνε ο Σπανούλης να τον περάσει ο Περπέρογλου. Τρίποντο στα μούτρα του Μπιέλιτσα κι ένα τρομερό παιχνίδι πάει στον Ολυμπιακό. Ματσάρα για μεγάλους παίκτες.

23:00
Ο Μάντζαρης στέλνει τον Μπογκντάνοβιτς στις βολές
23:00
Ο Κλέιζα δεν έχει σηκωθεί από τον πάγκο, στην 4η περίοδο
23:00

Από τους 21 πόντους του Περπέρογλου, οι 19 ήρθαν μετά το 25'. Παίζει ρόλο και η διαφορά, θα πρέπει να το προσέξει ο Ολυμπιακός.

23:00
1.10 για το τέλος και 87-80 με βολές του Μπογκντάνοβιτς
23:00
1.10 για το τέλος και 87-80 με βολές του Μπογκντάνοβιτς
23:01
Ο Περπέρογλου πρόσθεσε 21π., με 0/1 βολές, 6/9 δίποντα και 3/7 τρίποντα, 2-3 ριμπ., 1 κλεψ. και 3 κερδισμένα φάουλ, σε 27.51''
23:02

Σημειώστε και 10 πόντους του Λοτζέσκι μετά το 32.

23:02
Τάιμ άουτ του Ολυμπιακού
23:03
Ο Περπέρογλου σκόραρε 15 πόντους στην τέταρτη περίοδο και ο Λοτζέσκι 10
23:03
Ο Σπανούλης με άλλο ένα τρίποντο διαμορφώνει το 95-82 για αποτέλεσμα
23:04
Ο Σπανούλης τελειώνει το ματς με 28 πόντους (5/7 διπ., 4/8 τριπ., 6/7 βολές), 5 ριμπ., 2 λάθη και 9 ασίστ, σε 34.01''
23:05
Ο Ματ Λοτζέσκι είχε 14π. (4/6 διπ., 2/3 τριπ.), 2-1 ριμπ., 1 κλεψ., 1 ασίστ σε 24.13
23:05
Διψήφιος τελείωσε και ο Πρίντεζης που είχε 12π από το πρώτο ημίχρονο.
23:06
Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν 13/18 βολές, 23/36 διπ. και 12/28 τριπ., 24-8 ριμπ., μόλις 4 λάθη, 20 ασίστ και 5 κλεψ.
23:06
Η Φενέρ τελείωσε με 13/17 βολές, 24/27 διπ., 7/19 τριπ., 25-12 ριμπ., 8 λάθη και 16 ασίστ
23:07
Πρώτος σκόρερ της Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ ήταν ο Πρέλντζιτς με 17π. (3/4 διπ., 3/5 τριπ., 2/2 βολές, 6 ριμπ.), 16 είχε ο Μπογκντάνοβιτς (με 6/15 σουτ), 13 ο Βίντμαρ και 11 ο Μπιέλιτσα (συν 6 ριμπ.).
23:08

Πρώτος σκόρερ (28 πόντοι), πρώτος ριμπάουντερ(5), πρώτος πασέρ(9) ο Σπανούλης.  Λογικά κι MVP της αγωνιστικής. Έπαιξε για τον Λο και τον...Κόλινς. Αλλά μόνος δεν θα νικούσε ποτέ. Ο Περπέρογλου πέτυχε 19 πόντους μετά το 25, ο Λοτζέσκι είχε 10 στο τέλος και η επιλογή του Μπαρτζώκα με το κοντό σχήμα, απέναντι στα πιο ψηλά κορμιά της Φενέρ, δικαιώθηκε απόλυτα. Ο Ολυμπιακός πήγε το παιχνίδι στον γρήγορο ρυθμό εκεί που παρά τις απουσίες του, δεν έχει αντίπαλο. Τρομερή στήριξη από τον κόσμο μετά από δύο κακές ήττες. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ζήτημα στην επίθεση κοντά στο καλάθι, παίζοντας όμως με τον πρώτο τόσο δυνατό αντίπαλο στην Ευρωλίγκα, έδειξε ότι είναι πολύ αποφασισμένος. Η Φενέρ με πολύ σουτ, ποσταρίσματα, έδειξε ότι είναι πολύ γεμάτη σε ταλέντο αλλά υπολείπεται σε συνοχή και αυτό τις κόστισε και την διαφορά. Οι πρωταθλητές Ευρώπης μπαίνουν πολύ δυνατά στο τοπ-16 για να αποδείξουν ότι παραμένουν το φαβορί.

23:11
Μάντζαρης: "Μετά τις δυο ήττες, πιεστήκαμε. Είχαμε ψυχολογικό άγχος, μπήκε το "πρέπει". Εξαφανίστηκε το 23-0. Ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε και με μισό πόντο. Τα καταφέραμε. Πανηγυρίζουμε σήμερα, το ξεχνάμε αύριο και πάμε για το επόμενο"
23:12
Μάντζαρης: "Για να νικήσουμε έπρεπε να μπούμε από την αρχή με ενέργεια. Παρ' ό,τι οι παίκτες της Φενέρ έβαλαν μεγάλα σουτ, δείξαμε χαρακτήρα και βάλαμε και εμείς μεγάλα σουτ"
23:12
Μάντζαρης: Ο κόσμος ήταν ένας από τους λόγους που είχαμε τόση ενέργεια. Τους ευχαριστούμε. Ελπίζουμε να είναι και στη συνέχεια κοντά μας"
23:12
Σίμονς: "Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου. Μετά τις δυο ήττες βγήκαμε σήμερα να παλέψουμε".
23:13
Σίμονς: "Το κλειδί ήταν η άμυνα και η ενέργεια, μαζί με τα ριμπάουντ. Γενικά, κάναμε καλή δουλειά"
23:14
Σίμονς: "Είμαστε όλοι επαγγελματίες και ξέραμε πώς αισθανόμασταν μετά τις δυο σερί ήττες. Αυτό ήταν το υπέρτατο κίνητρο για σήμερα"
23:16
Αποτελέσματα πρώτης αγωνιστικής ΤΟΡ16
Ε' όμιλος: Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές 84-65, Μάλαγα-Λαμποράλ Κούτσα 79-93, Παναθηναϊκός-Αρμάνι 73-57, Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ 95-82.

ΣΤ' όμιλος: Γαλατασαράι-Μακάμπι 84-90, Παρτίζαν-Ρεάλ Μ. 64-80, Λοκομοτίβ Κουμπάν-ΤΣΣΚΑ 77-84, Ζάλγκιρις-Μπάγερν Μονάχου 66-84.
23:16
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Να έχετε καλό βράδυ

News 24/7

24MEDIA NETWORK