Η ατάκα του Μάντζαρη που... έγραψε για τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού

Με χιούμορ προσπάθησε να εξηγήσει ο Βαγγέλης Μάντζαρης τα διαδοχικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Ολυμπιακό από την αρχή της σεζόν.

Η ατάκα του Μάντζαρη που... έγραψε για τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει επιστρατεύσει... θεούς και αγίους για να καταπολεμήσει την κακοδαιμονία που τον κατατρέχει με τους τραυματισμούς. Όπως αποδεικνύεται όμως, αποτέλεσμα μηδέν. Διότι όπως... αποκάλυψε, επιστρατεύοντας το γνωστό χιούμορ του (σ.σ το καλύτερο αντίδοτο σε τέτοια φαινόμενα) ο Βαγγέλης Μάντζαρης, " ούτε το ευχέλαιο πιάνει σε μας".

" Όσο χρόνια είμαι στον Ολυμπιακό, το ίδιο συμβαίνει, είμαστε άτυχοι με τους τραυματισμούς", τόνισε στην κάμερα της NOVA ο διεθνής γκαρντ συμπληρώνοντας πως " δεν μπορείς να υπολογίσεις τον τραυματισμό. Μερικοί γίνονται γιατί είναι να γίνουν".

" Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ήμασταν στην εθνική, αφού υπάρχει συσσώρευση κούρασης και δεν είμαστε ρομπότ. Δεν μπορουμε όμως να κάνουμε διαφορετικά", υποστήριξε ακολούθως.

Μιλώντας δε για τους ξένους συμπαίκτες του σχολίασε πως " ο Χόλις (Τόμπσον) είναι ευχάριστη έκπληξη γιατί δεν έχει βγει από τις ΗΠΑ. Ακούει, είναι δεκτικός και ομαδικός. Μπράβο του. Ο Μπράιαν (Ρόμπερτς) είναι πιο έμπειρο παιδί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK