Ιστορική πρόκληση για τη Λοκομοτίβ: "Ας το διασκεδάσουμε"

Χωρίς άγχος ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν από την τελική μάχη με την Μπαρτσελόνα, περιμένει οι παίκτες του να πράξουν το ίδιο.

Ιστορική πρόκληση για τη Λοκομοτίβ: "Ας το διασκεδάσουμε"

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν θέλει να γράψει ιστορία και να προκριθεί στο Final-4 του Βερολίνου. Όλα αυτά μ' έναν Έλληνα κόουτς στην άκρη του πάγκου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει υπάρξει σε παρόμοια κατάσταση, αντίθετα οι παίκτες του, οι περισσότεροι τουλάχιστον, είναι... πρωτάρηδες. Γι' αυτό και στις δηλώσεις του εστίασε όχι τόσο στην αγωνιστική ετοιμότητα της "Λόκο" όσο στην πνευματική. Συμβούλευσε μάλιστα τους παίκτες του "να το διασκεδάσουν", με την ελπίδα ότι αυτή θα είναι η συνταγή της επιτυχίας για το 3-2 επί της Μπαρτσελόνα.

Τακτικά η ρωσική ομάδα θα προσπαθήσει να εμφανιστεί όπως στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ευρωλίγκας. "Θα βγούμε να κάνουμε ό,τι όλη τη σεζόν: να παίξουμε σκληρά".

 

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ