O Μπιέλιτσα νίκησε τον Σπανούλη για τον τίτλο του MVP

O Νεμάνια Μπιέλιτσα της Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε MVP της regular season της Turkish Airlines Euroleague νικώντας τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. Αναλυτικά όλοι οι νικητές των βραβείων της χρονιάς.

O Μπιέλιτσα νίκησε τον Σπανούλη για τον τίτλο του MVP

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα της Φενέρμπαχτσε παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου της σεζόν στην Turkish Airlines Euroleague στο γκαλά που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του Final Four.

Στο βήμα αρχικά ανέβηκε ο δήμαρχος της ισπανική πρωτεύουσα,Ινάθιο Γκονθάλες,ο οποίος καλοσώρισε τη διοργάνωση του Final Four στην πόλη.

O Μπιέλιτσα νίκησε τον Σπανούλη για τον τίτλο του MVP

"Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Το επόμενο τριήμερο θα απολαύσετε τη φιλοξενία μας, σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Τα σπορ είναι μέρος της κουλτούρας μας. Η Μαδρίτη είναι σημείο αναφοράς σε μεγάλα μπασκετικά events, όπως ο τελικός της Euroleague, το Eurobasket και το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μαραθώνιος της διοργάνωσης θα κορυφωθεί στην πόλη μας. Απολαύστε την ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Ελπίζω να περάσετε φανταστικά. Σας ευχαριστώ πολύ".

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Θοδωρής Παπαλουκάς, για να παραδώσει το βραβείου του καλύτερου αμυντικού στον "ερυθρόλευκο", Μπράιαν Ντάνστον.

Πήραν σειρά οι βραβεύσεις του κορυφαίου σκόρερ και του ανερχόμενου αστέρα.

O Μπιέλιτσα νίκησε τον Σπανούλη για τον τίτλο του MVP

Ακολούθησε η βράβευση των παικτών που βρέθηκαν στην καλύτερη πεντάδα της regular season της Turkish Airlines Euroleague. Εκεί συμπεριλήφθηκε οαρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης μαζί με τους Μίλος Τεόντοσιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Φελίπε Ρέγιες και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

O Μπιέλιτσα νίκησε τον Σπανούλη για τον τίτλο του MVP

Στο τέλος ήρθε η στιγμή που όλη περίμεναν με την ανακοίνωση του πολυτιμότερου της διοργάνωσης. Ωστόσο, αυτός που πήρε τελικά το βραβείο ήταν ο Νεμάνια Μπιέλιτσα της Φενέρμπαχτσε, νικώντας τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν, όπως και την οικογένειά μου που με υποστήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια ιστορική στιγμή για μένα και την ομάδα μου. Χρωστάω πολλά στους συμπαίκτες, τους προπονητές και όλους όσοι σχετίζονται με τον οργανισμό. Το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ"ήταν το μήνυμα του Σέρβου πάουερ φόργουορντ.

Αναλυτικά τα βραβεία:

Καλύτερος Αμυντικός της Χρονιάς: Μπράιαντ Ντάνστον (Ολυμπιακός)

Κορυφαίος Σκόρερ: Τέιλορ Ρότσεστι (Νίζνι)

Ανερχόμενος Αστέρας: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε)

Καλύτερη πεντάδα: Βασίλης Σπανούλης, Μίλος Τεόντοσιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Φελίπε Ρέγιες και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

MVP: Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε)

News 24/7

24MEDIA NETWORK