Final Four: Το Contra.gr στη Μαδρίτη (VIDEOS)

Ο καιρός εδώ στη Μαδρίτη είναι πραγματικά καταπληκτικός σήμερα, Κυριακή, ημέρα του τελικού της Turkish Airlines Euroleague.

Final Four: Το Contra.gr στη Μαδρίτη (VIDEOS)

Στην πολύ μεγάλη πλατεία Γκόγια στην οποία βρίσκεται το “Παλάθιο ντε Λος Ντεπόρτες” οι φίλαθλοι άρχισαν να μαζεύονται από νωρίς, για την ακρίβεια από τη 1 το μεσημέρι, τοπική ώρα.

Πίνοντας μπύρες και τρώγοντας τάπας στα μικρά αλλά ιδιαίτερα γουστόζικα καταστήματα που περικλείουν το γήπεδο οι μπασκετόφιλοι ζεσταίνονταν ενόψει της ιδιαίτερα συναρπαστικής συνέχειας.

Αρκετοί και οι Τούρκοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε οι οποίοι, παρά την ήττα της ομάδας τους από τη Ρεάλ, παρέμειναν στη Μαδρίτη για να απολαύσουν μέχρι τέλους τη final four εμπειρία.

Οι Μαδριλένοι της Ρεάλ τέλος έχουν και αυτοί από νωρίς θέσεις...μάχης ξέροντας τα κατατόπια.

Λίγο πιο μετά πήραμε τα προγνωστικά του μικρού Χάρη ο οποίος φορούσε φανέλα με το νούμερο του Βασίλη Σπανούλη.

"Θα το πάρουμε και πάλι το τελευταίο σουτ θα το βάλει ο Βασίλης” είπε γεμάτος σιγουριά ο Χάρης ο οποίος εξέφρασε και την αδυναμία του στον Πρίντεζη.

Οι αγοραπωλησίες δε βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Εδώ βλέπετε τρεις φίλους του Ολυμπιακού να διαπραγματεύονται με άλλους τρεις της Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, ανάμεσα στους οπαδούς ξεχωρίσαμε και μια ωραία Ρωσίδα φίλαθλο την οποία προφανώς την στεναχώρησε ο... Σπανούλης την Παρασκευή (15/5).

News 24/7

24MEDIA NETWORK