Ο Ομπράντοβιτς της Φενέρμπαχτσε, τα ξεσπάσματα και η ατάκα: VIDEO by Contra.gr

Το Contra.gr έφτιαξε ένα VIDEO με στιγμές από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς της Φενέρμπαχτσε. Τα ξεσπάσματα, τα πανηγύρια και η ατάκα για τον Μουρίνιο.

Ο Ομπράντοβιτς της Φενέρμπαχτσε, τα ξεσπάσματα και η ατάκα: VIDEO by Contra.gr

Η εφετινή επιτυχία της Φενέρμπαχτσε, η οποία προκρίθηκε για πρώτη φορά στο Final-4 της Ευρωλίγκας, έχει ονοματεπώνυμο.

Σε λιγότερα από δύο σεζόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετέβαλε πλήρως το DNA μιας ομάδας που σκορπούσε χρήμα αλλά το ξόδεμα αυτό αποτέλεσμα δεν είχε και έχοντας το "know how" (13 F4, 8 τίτλοι) την οδήγησε μέχρι την κορυφαία τετράδα της διοργάνωσης - γιατί όχι και παραπάνω.

Είχε πολύ δρόμο να διανύσει, πολλή δουλειά να κάνει και πολλές φωνές να βάλει, προτού η προσπάθειά του αποτυπωθεί στο... παρκέ. Ο ΜακΚάλεμπ δεν άντεξε την πίεση, ο Κλέιζα έμεινε πίσω, ο Πρέλντζιτς έγινε εφεδρικός από πρωταγωνιστής, οι νεαροί Τούρκοι πήραν το βάπτισμα και ο Μπιέλιτσα μετατράπηκε σ' ένα ολοκληρωμένο 4άρι που παίζει όλες τις θέσεις της 5άδας πλην αυτής του σέντερ.

Όλα αυτά χάρη στο μαγικό ραβδί του "Ζοτς", που ίδρωσε περισσότερο απ' όσο είχε συνηθίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά γρήγορα πέτυχε κάποια απ' όσα είχε βάλει στο μυαλό του.

Πριν από το Final-4 το Contra.gr έφτιαξε ένα VIDEO δικής του παραγωγής θυμίζοντας στιγμές από την πορεία του "Μίδα" του ευρωπαϊκού μπάσκετ στη 2ετία του στη Φενέρμπαχτσε.

Ξεσπάσματα κατά πάντων, παικτών και όχι μόνο, τάιμ άουτ και πλατιά χαμόγελα μετά την πρόκριση στο Final-4.

Δεν είναι ο Μουρίνιο του μπάσκετ, αλλά όπως λέει στο τέλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς (του ποδοσφαίρου).

Δείτε το VIDEO του Contra.gr για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Καρύδας: Τα δύο πρόσωπα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK