Αγγελόπουλοι: "Όπως το θέλαμε και το ονειρευόμασταν!"

Υπερήφανοι για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν δημόσιο κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού να υποδεχθούν την αποστολή στο αεροδρόμιο.

Αγγελόπουλοι: "Όπως το θέλαμε και το ονειρευόμασταν!"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπαν οι ισχυροί άνδρες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ:

"Συγχαρητήρια στον κόουτς, τον κ. Μπαρτζώκα. Είμαστε υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό και αυτά που έχουμε πετύχει. Τι άλλο να πούμε; Παλεύαμε όλο το χρόνο. Πρέπει να μείνει αυτός ο κορμός. Το μυαλό μας αυτή τη στιγμή φτάνει μέχρι αύριο το απόγευμα όπου γύρω στις 18:30-19:00 θα φτάσουμε στην Ελλάδα".

"Το πήραμε όπως το θέλαμε και το ονειρευόμασταν. Το αξίζαμε! Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Ήρθαν 5.000 άνθρωποι κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Αυτή είναι η Ελλάδα και έτσι θα τα καταφέρουμε. Άξιζε τον κόπο που ήρθαν γιατί σήμερα γράφτηκε ιστορία. Όσοι δεν το έκαναν μπορούν να έρθουν αύριο στο αεροδρόμιο".

"Το γλέντι τώρα ξεκινάει, αλλά πρέπει να κρατήσουμε δυνάμεις και για αύριο στην Αττική οδό".

Η συνέντευξη Τύπου:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: " Αφιερώνω το Κύπελλο στον πατέρα μας που μας έχει δώσει το παράδειγμα. Όλοι δικαιωνόμαστε για τις δύο σερί Ευρωλίγκες. Αυτό που κάναμε και όταν χάναμε, όταν μας έκαναν πόλεμο, ήταν να συνεχίσουμε να παλεύουμε και αυτό το έχουμε μάθει από τον πατέρα μας. Ταβάνι δεν υπάρχει. Μέχρι αύριο σκεφτόμαστε, μετά δεν μπορούμε να πάμε ακόμα. Μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοιου είδους ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και ματς να κρίνονται μέσα στα γήπεδα. Απόλυτα δικαιωμένοι για τον Μπαρτζώκα. Η στήριξη στους προπονητές είναι δεδομένη αλλά είναι διαφορετικό να στηρίζεις ονόματα και διαφορετικό νέα παιδιά. Επίσης, υπάρχουν παίκτες που πήραν εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό, αρκετοί από αυτούς φάγανε 20 πόντους προχθές. Και κάποιοι άλλοι ήρθαν για να πάρουν κούπες. Οι μεν θα κλείσουν την καριέρα τους και θα μετράνε εκατομμύρια και οι δικοί μας κούπες".

Γιώργος Αγγελόπουλος: " Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή. Ζούμε μοναδικές στιγμές, είναι μοναδική επιτυχία για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Ήταν η πιο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα όλων των εποχών και με τον τρόπο που ήρθε, δεν έχει προηγούμενη η κούπα αυτή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK