Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Στα καλά της η Εφές, απρόσμενη γκέλα η Μπασκόνια

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Στα καλά της η Εφές, απρόσμενη γκέλα η Μπασκόνια
Εφές Μπράουν Ευρωλίγκα

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εφές: Τις πέντε νίκες σ' επτά ματς (έχει ένα λιγότερο από τις υπόλοιπες) του τουρκικού πρωταθλήματος έφτασε η ομάδα του Ίβκοβιτς χάρη στο (όχι τόσο άνετο) 81-73 επί της Τράμπζονσπορ (αντίπαλο του Άρη) στο "Αμπντί Ιπεκτσί". Ο Ντέρικ Μπράουν με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, τη στιγμή που άλλοι τρεις παίκτες (Ερτέλ, Ντίμπλερ, Ντάνστον) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων σ' ένα ματς που η Εφές είχε 9 περισσότερα ριμπάουντ (35 / 26) και 10 παραπάνω ασίστ (22 / 12).

Μπασκόνια: Εντός έδρας ήττα υπέστη η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στη Βιτόρια, χάνοντας 98-92 από την Κανάριας του Μπλάγκοντα Σέκουλιτς (29 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Πρώτος σκόρερ για την Μπασκόνια ήταν ο Τορνίκε Σενγκέλια με 24 πόντους. Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ, έπαιξε όμως λίγο (18:35) λόγω φάουλ. Ήταν η μόλις δεύτερη απώλεια των Βάσκων στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Λιμόζ: Ακόμη μία προβληματική εμφάνιση για την ομάδα του Φιλίπ Ερβέ, έχασε 83-71 από την Αντίμπ και υπέστη την έκτη ήττα της σε 11 παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος. Στην... πρόβα του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Μπομπλάν", οι πρωταθλητές Γαλλίας δέχθηκαν επιμέρους 48-28 στο διάστημα 10'-30' και ήταν αδύνατο να επιστρέψουν στα τελευταία δέκα λεπτά, παρά τους 16 πόντους του Μπουνγκού-Κολό και τους 13 του Βεστερμάν. Μετά το αποτέλεσμα αυτό κατρακύλησαν στη 13η θέση της κατάταξης.

Τσεντεβίτα: Με 14 πόντους από τον Μπίλαν, 13 από τον Μπάμπιτς και 10 από τον Γουάιτ, η ομάδα του Μρσιτς επικράτησε 70-65 της ΜΖΤ στα Σκόπια και διατηρήθηκε σε απόσταση μιας νίκης από την κορυφή της Αδριατικής Λίγκας. Στο 37' το σκορ ήταν ισόπαλο, αλλά η Τσεντεβίτα έκανε το ξέσπασμα και πήρε το διπλό.

Μιλάνο: Η επιστροφή του Τζεντίλε δεν συνδυάστηκε με νίκη για την ομάδα του Ρέπεσα, η οποία στο ντέρμπι με τη Ρέτζιο Εμίλια ηττήθηκε 74-72 και βρέθηκε με συγκάτοικους στην κορυφή της ιταλικής λίγκας. Ο ηγέτης της Ολίμπια είχε 18 πόντους, αλλά η παρουσία του αποσυντόνισε ξανά το παιχνίδι της, με αποτέλεσμα το ατυχές αυτό αποτέλεσμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK