Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Κάνει πλάκα ο Μπουρούσης

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Κάνει πλάκα ο Μπουρούσης
Γιάννης Μπουρούσης Μπασκόνια Λαμποράλ

Οι πέντε αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μπασκόνια: Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν -για ακόμη ένα παιχνίδι- εκ των κορυφαίων παικτών των Βάσκων και με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ την οδήγησε εκ του ασφαλούς στο 77-67 επί της ανταγωνιστικής Γκραν Κανάρια του Ρενέσες. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, η οποία οδηγεί την κούρσα στο ισπανικό πρωτάθλημα παρέα με τις Μπαρτσελόνα και Βαλένθια.

Εφές: Οι... φωνές του Ντούσαν Ίβκοβιτς για το κακό ματς και ήττα από την Τσεντεβίτα έπιασαν τόπο και δύο ημέρες μετά την κατραπακιά στην Ευρωλίγκα οι παίκτες του πέτυχαν την τρίτη νίκη τους σε τέσσερα παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος. Στο εμφατικό 91-61 στην έδρα της Μπουγιουκτσεκμέκε πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, πρώτευσαν οι Ντάριο Σάριτς και Μπράιαν Ντάνστον με 14.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Κάνει πλάκα ο Μπουρούσης
Σάριτς Εφές

Λιμόζ: Την τέταρτη νίκη της σ' έξι αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος κατέκτησε η ομάδα του Φιλίπ Ερβέ. Αυτό που τη χαρακτήρισε ήταν η αποδοτική άμυνα, αφού επικράτησε της Σολέ στο "Μπομπλάν" με 80-55. Επιθετικά ο Μπουνγκού-Κολό με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των "λιμουζό", ο Κουλπέπερ είχε 14 και οι Πέιν - Τραορέ από 10.

Τσεντεβίτα: Η ομάδα του Μρσιτς δεν έμεινε στο διπλό στην Πόλη και στο ματς με την Ταϊφούν στη Σλοβενία πέτυχε την πέμπτη νίκη της στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Αδριατικής Λίγκας. Τη διαφορά έκανε το επιμέρους 24-13 στην τρίτη περίοδο. Πρώτοι σκόρερ οι Μπίλαν και Πούλεν που πέτυχαν από 16 πόντους έκαστος.

Μιλάνο: Άφησε πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα και χάρη στο 89-71 επί της αήττητης Πιστόια διασκέδασε εν μέρει τις εντυπώσεις, πατώντας στην κορυφή της κατάταξης του ιταλικού πρωταθλήματος. Έξι παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, πρώτευσε ο Κροάτης Στάνκο Μπάρατς με 20 πόντους, ενώ 18 με 4/5 τρίποντα είχε ο Αμερικανός Ρόμπι Χάμελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK