Πολεμιστής ο Ολυμπιακός αλλά η υπέρβαση δεν έγινε στη Μόσχα!

Ο Ολυμπιακός είχε σε εκπληκτική βραδιά τους δύο αρχηγούς του Σπανούλη και Πρίντεζη όμως δεν πήρε βοήθειες από τον... πάγκο και έτσι υποτάχτηκε στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, που με ηγέτη τον ασταμάτητο Ντε Κολό επιβλήθηκε 89-81 και κλείδωσε την πρώτη θέση στην regular season. Για τη 2η θέση θα παλέψουν με την Φενέρμπαχτσε οι Πειραιώτες.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από δύο νίκες κόντρα στην Ρεάλ, ισάριθμες επί της Φενέρμπαχτσε και μία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χρειάστηκε να φτάσουμε στην 27η αγωνιστική για να έρθει η πρώτη αποτυχία για τον Ολυμπιακό στη φετινή Euroleague απέναντι σε κάποια από τις τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας της regular season.

Αυτή ήρθε στην Μόσχα απέναντι στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ, με τους Πειραιώτες να εμφανίζονται άκρως ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του 40λεπτου παρά την απουσία δύο σημαντικών στελεχών τους (Παπανικολάου-Μάντζαρη) ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά να μην πετυχαίνουν την υπέρβαση και να υποκύπτουν στο φινάλε χάνοντας 89-81 από την "ρωσική αρκούδα".

Στα θετικά για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου; Ο ανυπέρβλητος Βασίλης Σπανούλης που σταμάτησε στους 17 πόντους και στις 6 ασίστ και ο συγκλονιστικός Γιώργος Πρίντεζης που έσπασε όλα τα κοντέρ με 24 πόντους (8/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/5 βολές) και 5 ριμπάουντ, με τον αρχηγό και τον υπαρχηγό των Πειραιωτών να έχουν τους 41 πόντους από τους 81 πόντους της ομάδας και να την κρατούν όρθια καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, αρνούμενοι να πετάξουν λευκή πετσέτα όσες φορές και αν οι παίκτες του Ιτούδη πήραν σημαντικές διαφορές.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στα αρνητικά, η (μη) βοήθεια που πήραν οι Πειραιώτες από τον πάγκο τους, με τους ΜακΛιν, Μπράουν, Στρέλνιεκς, Τιλί και Τόμπσον να έχουν μόνο 19 πόντους στην επίθεση και να αδυνατούν να κρατήσουν υψηλό το τέμπο για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κάθε φορά που οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ και Ρόμπερτς χρειάστηκε να πάρουν ανάσες.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την εξαιρετική βραδιά που βρέθηκε ο Νάντο Ντε Κολό (25 πόντους με 5/6 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 3/4 βολές σε λιγότερα από 27 λεπτά συμμετοχής) αλλά και τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας των γηπεδούχων (61% στα δίποντα και 42% στα τρίποντα με 8/19) είχαν ως αποτέλεσμα να έρθει η 9η ήττα στην Euroleague για τον Ολυμπιακό, με το πλεονέκτημα έδρας να εξακολουθεί να παραμένει πάντως στα δικά του χέρια...

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-26, 44-40, 69-62, 89-81

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ντε Κολό 25 (4/4 τρίποντα) , Ραντ, Φριντζόν, Βέστερμαν, Αντόνοφ 5 (1), Ροντρίγκεθ 13 (1), Βοροντσέβιτς 3 (1), Κλάιμπερν 12 (6 ριμπάουντ), Χίγκινς 14 (1), Κουρμπάνοφ 4, Χάιν 7ς, Χάντερ 6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΜακΛίν 3, Μπράουν 3, Παπαπέτρου 2, Σπανούλης 17 (3/8 τρίποντα, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 5 λάθη), Μιλουτίνοβ 10 (5/5 δίποντα), Στρέλνιεκς 5 (1), Τιλί 3, Πρίντεζης 24 (8/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 5 ριμπάουντ), Ρόμπερτς 9, Γουίλτζερ, Τόμπσον 5 (1).

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK