Δείτε το video με τις δηλώσεις του Παπανικολάου στην εκπομπή Super BASKETBALL

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Super BASKETBALL για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές στη σειρά των προημιτελικών, την αυτοσυγκέντρωση της ομάδας και την παρουσία του κόσμου. "Αφήνουμε στην άκρη αυτό το ματς και σκεφτόμαστε το επόμενο".

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Παπανικολάου στην εκπομπή Super BASKETBALL

"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι που γνωρίζαμε. Ηταν κρίσιμο γιατί ήταν το πρώτο και για τον γηπεδούχο είναι το πιο δύσκολο. Εμείς πρέπει να μπαίνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο και να συνεχίσουμε την προσπάθεια", τόνισε αρχικά ο "Παπ" και πρόσθεσε:

"Ολοι γνωρίζουμε ότι το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Αυτή η νίκη μπαίνει στην άκρη και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Αν θέλουμε να πάμε παρακάτω πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες. Εχουμε παίκτες που είναι έμπειροι και είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν. Αυτό που βλέπαμε απόψε στο παρκέ ήταν ότι άφηναν ελεύθερο το "4" και λέγαμε στον Γιώργο (Πρίντεζη) να πάρει τα σουτ".

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου, είπε: " Ο κόσμος μας βοήθησε. Ηρθε γήπεδο και μας στήριξε και τον ευχαριστούμε. Σίγουρα δεν τον ικανοποιήσαμε σε όλο το παιχνίδι, αλλά ήταν εκεί και μας χειροκροτούσαν και στις άσχημες στιγμές. Αυτό τον κόσμο θέλαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK