Έληξε ο... συναγερμός με Γκριν

Το τράβηγμα στον δικέφαλο που ένιωσε ο Έρικ Γκριν στο ματς με την Εφές έφερε ανησυχία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού όμως την Παρασκευή οι καρδιές όλων επέστρεψαν στις θέσεις τους.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία εβδομάδα μετά την "ψυχρολουσία" με τον Λοτζέσκι και τον τραυματισμό του στο φινάλε του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης (τη γλίτωσε με έναν μήνα απουσίας) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισθάνθηκαν ένα... ντεζα βού καθώς ο Έρικ Γκριν υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αναντολού Εφές και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Η κακοδαιμονία που κυνηγάει αδιάκοπα τους πρωταθλητές Ελλάδας το τελευταίο διάστημα έκανε άπαντες να φοβούνται ενόψει των εξετάσεων του παίκτη, ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν ευχάριστα για τους Πειραιώτες.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή ο Αμερικανός γκαρντ δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα και μένει να φανεί το Σάββατο αν θα μπορέσει να δηλώσει "παρών" στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK