Για το +2 με τη Γαλατά

Νίκη με δύο πόντους διαφορά θέλει ο Ολυμπιακός επί της Γαλατάσαραϊ για να προκριθεί στα προημιτελικά της Euroleague (ΣΕΦ, 21:45 - ET1).

Για το +2 με τη Γαλατά

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προβληματίζεται για το γεγονός ότι δεν έπαιξαν στο προηγούμενο ματς οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Μάρκο Κέσελ, εντούτοις θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή τους.

Από εκεί και πέρα προσανατολίζεται σε μία... ακόμα πιο σκληρή άμυνα από αυτή της Γαλατά, εκφράζοντας την επιθυμία να παίξει γρήγορο μπάσκετ κι όχι "πέντε εναντίον πέντε".

Στον αντίποδα, η τελευταία τουρκική ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση στα προημιτελικά και κατ' επέκταση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, θα παλέψει στην "αρένα" του ΣΕΦ χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Yπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που χάσει με έναν πόντο, παίρνει το εισιτήριο για τους "8".

Οι Γιάκα Λάκοβιτς και Εντέρ Αρσλάν αναφέρθηκαν στον παράγοντα έδρα, εκφράζοντας διαφορετικές απόψεις. "Ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε τέτοιες έδρες", δήλωσε ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού. "Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι δύσκολη για εμάς", υποστήριξε ο Τούρκος άσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK