Ίβκοβιτς: "Λίγες ομάδες παίζουν το μπάσκετ του Ολυμπιακού"

Πανευτυχής ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόσο από την εμφάνιση όσο και από την εμφατική νίκη επί της Σιένα στο τρίτο παιχνίδι των play off.

Ίβκοβιτς: "Λίγες ομάδες παίζουν το μπάσκετ του Ολυμπιακού"

Ο Σέρβος κόουτς εστίασε στην ομαδική προσπάθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Έχουμε εμπειρία από τα περυσινά play off, αλλά και η ομάδα μας πιστεύω ότι είναι τελείως διαφορετική. Αυτό το παιχνίδι ήταν το καλύτερο μας στη σειρά. Παίξαμε όπως πρέπει απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα όπως η Σιένα. Με έλεγχο του παιχνιδιού και φοβερή άμυνα. Στην αρχή το παιχνίδι πήγε σε υψηλό ρυθμό, αλλά όταν η άμυνα μας βελτιώθηκε, δεχθήκαμε μόλις 30 πόντους στα τρία δεκάλεπτα. Εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Τρέξαμε πολύ, είχαμε 23 ασίστ και μόλις 7 λάθη, ενώ είχαμε και 18 επιθετικά ριμπάουντ. Δείξαμε φοβερή ομαδικότητα και θα μας βοηθήσει στο τέταρτο ματς.

Ήταν ο κόσμος δίπλα μας και βοήθησε πολύ. Η ομάδα έδωσε μια φοβερή παράσταση και πιστεύω ότι λίγες ομάδες στην Ευρώπη παίζουν μπάσκετ σαν του Ολυμπιακού.

Εμείς δουλέψαμε αρκετά στο κομμάτι των λαθών και πλέον με τα νέα παιδιά δεν έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Στο δεύτερο ματς είχαμε 17 λάθη και δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Τώρα τα πήγαμε πολύ καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK