Λάσο: "Λυπούμαστε, αλλά είμαστε περήφανοι"

Ο Πάμπλο Λάσο έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τροπαίου, ταυτόχρονα όμως ευχαρίστησε τους παίκτες του για όλο αυτό το ταξίδι στην Ευρωλίγκα.

Λάσο: "Λυπούμαστε, αλλά είμαστε περήφανοι"

Ο προπονητής της Ρεάλ είπε στη συνέντευξη Τύπου: " Συγχαίρω τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Έπαιξαν σπουδαία, ήταν ανταγωνιστικοί από την αρχή και είναι αληθινοί πρωταθλητές γιατί είχαν μια σπουδαία χρονιά συνολικά. Η ομάδα μου έδωσε τα πάντα από την ημέρα που άρχισε η διοργάνωση. Αυτό τους είπα πάλι. Αισθανόμαστε πολύ άσχημα, σκ..., αλλά θα πρέπει να είμαστε περήφανοι γι' αυτήν την ομάδα. Είναι μια ημέρα που λυπόμαστε, αλλά για να χάσεις στον τελικό πρέπει να έχεις φτάσει σε αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί διαφορετικά δεν θα τα είχαμε καταφέρει.

Ήταν ένας τελικός με πολλές επαφές και υψηλό ρυθμό. Σπουδαίο ματς. Αρχίσαμε πολύ καλά, το αμυντικό πλάνο λειτούργησε στην εντέλεια και βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ. Όλοι θα μιλήσουν για τη μεγάλη διαφορά, αλλά δεν ήταν μεγάλη, ήταν πλασματική. Εμείς χάσαμε κάποια σουτ, αντίθετα αυτοί ευστόχησαν και επέστρεψαν. Οι τρεις πρώτες φάσεις της τρίτης περιόδου έκαναν τη διαφορά. Ο Σπανούλης έβαλε τρία τρίποντα στη σειρά και μετά ήλεγξαν το προβάδισμα που πήραν. Γι' αυτό και είναι πρωταθλητές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK